Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Bombariadó ide vagy oda, azért is jól szórakoztak a Gábor Dénes végzősei - galéria

Arról még nincs információnk, ki miatt kellett kiüríteni az újszegedi sportcsarnokot.
"Gyönyörű lett a szalagavató! Büszke vagyok a szervezőkre! Csodálatos élmény volt azt látni, hogy kivétel nélkül mindenki türelmesen várt és amikor vissza lehetett menni, sietve elfoglalta a helyét. Fantasztikus volt a műsor! Gyönyörűek voltak a végzősök, akiktől nem sikerült elvenni ezt az estét. Köszönet a rendőröknek a gyorsaságért - és külön köszönet a négylábúaknak, akik végigszimatolták nekünk a helyet, hogy biztonságban ünnepelhessünk" - írta a delmagyar.hu facebook oldalán kommentelőnk, Angyalné Anikó tegnap este, miután visszaengedték a Gábor Dénes szalagavatójának résztvevőit az újszegedi sportcsarnokba. Kollégánk a bombariadó után is a helyszínen maradt, és megörökítette az estét. Arról sajnos még nincs információnk, ki miatt szakadt félbe a szalagavató.
 
A bombariadó ellenére jól sikerült a Gábor Dénes szalagavatója - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba

Megírtuk: bombariadó miatt ki kellett üríteni az újszegedi sportcsarnokot, ahol a Gábor Dénes Műszaki és Környezetvédelmi Középiskolája és Szakiskolája végzőseinek szalagavatója zajlott, az uszodában közben a gyerek vízilabdások edzettek. A sportcsarnokból kiküldték a szalagavató résztvevőit és a vízilabdás gyerekeket, akik aztán mezítláb várakoztak a hideg betonon. Kommentelőink megegyeztek abban: akárki is telefonált, jól kitolt a diákokkal, gyerekekkel. A helyszínre egy mentő is érkezett.
 
Bombariadó miatt kiürítették az újszegedi sportcsarnokot - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba

A gyerekek kabát, iratok és pénz nélkül az Újszegedi Spar-ban melegszenek. Nem tudnak hazamenni, mert minden értékük a Sportcsarnokban maradt. A betelefonáló gratulálhat magának...." - írta például kommentelőnk, Vörös Barbara.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bartók Csaba volt kézilabdázó lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden

Bartók Csaba volt kézilabdázó lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden
Bartók Csaba lesz a Fidesz egyik országgyűlésiképviselő-jelöltje Szegeden - tudta meg a Délmagyarország. Tovább olvasom