Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Fél éven belül dönthetnek Botka László kihívójáról

Folyik a felkészülés a Szeged 2030 nevű konzultációra, jelenleg több név is felmerült a Fidesz szegedi polgármesterjelöltjeként - erről beszélt Kubatov Gábor.
Folyik a Fidesz Szeged 2030 konzultációjához és a város jövőbemutató fejlesztési tervének összeállításához szükséges szakemberek verbuválása. Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke azt mondta, Botka László megbukott mint országos politikus, mint miniszterelnök-jelölt, mint választmányi elnök és a becsület, hitelesség is ott van az ablakban - olvasható a Magyar Idők cikkében.

A szocialista Botka László fideszes kihívójáról fél éven belül dönthetnek, jelenleg több polgármesterjelölt neve is fut a nagyobbik kormánypárt helyi szervezeténél. B. Nagy László azt mondta, legkorábban jövő év elején nevezhetik meg a Fidesz szegedi polgármesterjelöltjét.

Kubatov Gábor lapunkban jelentette be, hogy a Fidesz Szeged 2030 néven indít konzultációt a városban.

A Fidesz pártigazgatója azzal indokolta a konzultációt, hogy a tavaszi kampányban sorra derültek ki Botka László szocialista polgármester, valamint az önkormányzat zavaros ügyei. – Megbukott, mint országos politikus, mint miniszterelnök-jelölt, mint választmányi elnök és a becsület, hitelesség is ott van az ablakban – ez jól játszik a botrányos ügyekből. Megmagyarázhatatlan, hogy honnan volt pénze Rolex órák vásárlására és a különböző luxusutazásokra. Ezernyi ügy került felszínre, rendszeresen bíróságra jár az embereivel együtt. No, ez az, ami kiolvasható a szegedi választóktól kapott visszajelzésekből - fogalmazott a Magyar Időknek Kubatov Gábor. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baltával nyomták össze, elrabolták, épületből dobták ki a szegedi Fekete házban látható aranykincseket - fotók, videó

Baltával nyomták össze, elrabolták, épületből dobták ki a szegedi Fekete házban látható aranykincseket - fotók, videó
A leletegyüttes darabjait a szegedi Fekete ház arany- és ezüstkiállításán láthatják az érdeklődők. A lebilincselő tárlatról kisfilmet is készített a múzeum. Tovább olvasom