Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Humorral a bűncselekmények megelőzéséért

Szeged - Bűnmegelőzési naptárat készített a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. Az új kezdeményezés célja az, hogy a bűnmegelőzésben - innovatív elemként - a humor eszközét felhasználva hívja fel a rendőrség az állampolgárok figyelmét a bűncselekmények megelőzésének, az áldozattá válás elkerülésének szükségességére.
A naptáron lévő kép tömör információt hordoz, ugyanakkor alkalmas arra is, hogy elgondolkodtasson. A naptár terjesztése megkezdődött, így reményeink szerint minél több helyre jut el hamarosan. Azok, akik a tanyaprogram vagy más rendezvények keretein belül már megkapták, örömmel fogadták az új kezdeményezést, és fontosnak tartották, hogy a rendőrség ilyen eszközökkel is teljesítse bűnmegelőzési feladatait.

Olvasóink írták

 • 5. flexsnake 2010. január 20. 09:43
  „4. pedig a legjobb viccek szolgálatban születnek :D”
 • 4. olmosnyomdasz 2010. január 19. 20:29
  „Még nem találkoztam a naptárral, ám rendőrt ismerek nehányat. Van közöttük okos, erős, szép, kitartó, stb., no de a humorérzék... Meg kell azt a naptárt nézni no. Ha valóban jó, javasolnám, a büntetés végrehajtás kapjon jó sokat, és lehetne a címe Kaptár naptár.”
 • 3. Én66 2010. január 19. 19:16
  „Egy kép azért nem ártott volna, mert így kárcsú ez a hír...”
 • 2. dodó 2010. január 19. 16:14
  „<moderálva> cigány vicceket fognak mesélni?”
 • 1. lidocain 2010. január 19. 12:16
  „ezt a naptárt el kellene vinni Faddra meg Oroszlányba is. hadd nevessenek ők is egy jót.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A liftben kezelő van!

Két liftkezelő is dolgozik a Vasas Szent Péter utcai rendelőben, azt mondják, szükség van rájuk, mert régiek a felvonók. Tovább olvasom