Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Jogászok nyitják a báli szezont

Szeged - Hagyományosan a jogászok nyitják Szegeden a báli szezont: az idén egy hét múlva lesz a bál – előtte tudományos előadás lesz az ügyészségről.
A Magyar Jogász Egylet Csongrád megyei szervezetének bevált hagyománya, hogy az év eleji bál napján tudományos ülést is rendeznek, amelyen az aktuálisnak ítélt jogi vagy szervezeti témákat tárgyalják. Az idén egy hét múlva, január 18-án a Szegedi Akadémiai Bizottság Somogyi utcai székházában tartják meg a konferenciát, amelyen Az ügyészség alkotmányos helyzete és jövőképe címmel dr. Kovács Tamás legfőbb ügyész tart előadást.

A délelőtti programot este a nagyszabású bál követi, ezt a Tisza Szálló termeiben tartják. A jogászbálon hagyományosan gazdag és ízletes az ételkínálat, amit ezúttal Szabó László biztosít, de ugyancsak jellemző az is, hogy szórakoztató a bál nyitó és zenei programja. A Szegedi Táncművészeti Iskola junior társastáncosai tartanak bemutatót az idén, a zenét a Cocobongo zenekar és Rácz József cigányzenekara szolgáltatja. A sztárvendég: Komár László.

A jogászbálra január 17-éig lehet helyet foglalni és jegyet venni a Csongrád Megyei Bíróság Széchenyi téri épületében, minden héten csütörtökön és pénteken 13-tól 15 óráig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól jövedelmez az autólopás

Szeged - A Csongrád megyében ellopott márkás autók egy része Szerbián keresztül Észak-Afrikába és a… Tovább olvasom