Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Négyszer szúrta hátba volt párja új barátját egy férfi

Szeged - Négyszer hátba szúrta volt barátnője új barátját egy férfi péntek este Szegeden. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A szurkálót letartóztatták a rendőrök.
A 25 éves fiatalember kapcsolata januárban ért véget barátnőjével, ezt azonban nem tudta elfogadni, ezért folyamatosan zaklatta volt élettársát személyesen és telefonon is. A fiatal nő időközben egy új kapcsolatba lépett. Amikor volt barátja ezt megtudta, az új barátot is zaklatni kezdte. Mivel a nő a folyamatos fenyegetések miatt félt volt barátjától, ezért beleegyezett, hogy néha nyilvános helyen találkozik vele.

Amikor a férfi megtudta, hogy volt kedvesét eljegyezték, ismét találkozóra hívta a lányt, ahová elkísérte a vőlegénye is. Összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett a két férfi. Ekkor került elő a kés, amivel a férfi négyszer hátba szúrta volt barátnője párját. A szúrások létfontosságú szerveket nem értek, azonban a fiatalember nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfi beismerte, hogy megszúrta riválisát, de azt mondta, hogy akaratán kívül, védekezés közben tette. A rendőrség szerint az a körülmény, hogy a férfi kést vitt magával a találkozóra, arra utal, hogy készült a bűncselekményre. A férfit őrizetbe vette a rendőrség.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Gyblasz 2008. május 22. 19:07
  „Én három éve lakok makkosházán, de az útóbbi egy évben itt minden szarházi azt csinál amit akar. Itt lehet drogozni, verekedni, szurkálni, rabolni (négyszer is akár -nem-e baj???-), ezután embert ölni is? A családjával az ember sötétedés után nem mer az utcán maradni. Egy biztos, he én belém vagy a családomba beleköt valaki, az nagyon rábaszik.”
 • 36. Playboy_bunny 2008. május 20. 20:19
  „Makkosházi harlem. Játszótér.Bnőm az ablakból látta. :/”
 • 35. sutyerákboy 2008. május 19. 22:47
  „A szúrkáló 30 nap előzetest kapott. Ma hallgatták ki.”
 • 34. patron 2008. május 19. 22:40
  „Annyira szomorú ez a még mindig élő barbár gondolkodás, hogy mindig a nő a hibás.”
 • 33. FOBI 2008. május 18. 17:58
  „Hát én inkább a cikkhez szólnék hozzá: akármilyen indoka is volt a szurkálónak, még ha a hölgynek tetszett is a zaklatás (mint ahogy egy értelmes hozzászóló kifejtette-mellesleg kétlem!!), akkor is ilyet nem lehet tenni. Kész botrány, hogy emberek így intézik el a dolgaikat.
  Az a rossz, hogy bárki könnyedén belekeveredhet egy olyan kapcsolatba, ahol a másik fél egy idő után megszállott lesz (vegyük például a tavaly augusztusi gyilkosságot, ahol a börtönőr "végzett" volt kedvesével...). Egy ilyen ember teljesen elvakul és főleg akkor veszélyes, ha nincs vesztenivalója. Ekkor nem lehet szép szóval (vagy akár durván) elküldeni a "francba". Aki tényleg azt gondolja, hogy azzal mindent elintéz, az ..hát nem is tudom, hogy fejezzem ki magam..., de HÜLYE!!!!!
  Nem mindig a nőkben kell keresni a hibát, ez teljesen emberfüggő, a másik meg, hogy egy nő is lehet ugyanolyan megszállott és ő is zaklathatja a másikat(bár ebben az esetben kevesebb gyilkosság történt eddig)”
 • 32. Te 2008. május 18. 12:03
  „Kedves Kock!
  Megfenyegett,méghozzá vele italozó nyomozó!”
 • 31. ^˘^˘^˘ 2008. május 18. 11:04
  „Kár itt az észt osztani.Nem tudjuk mi történt nem voltunk ott!
  Egyébként meg mindenki hülye, akit annak hiszünk, de ez visszafelé is igaz.”
 • 30. Izéke 2008. május 18. 10:43
  „és ez hol volt?”
 • 29. kock 2008. május 18. 08:56
  „Te!
  Az ügyészséghez kellett volna fordulni, és ha még nem évült el a dolog, most is megteheted.”
 • 28. Én 2008. május 18. 05:09
  „HU!
  Te aztán hatalmas faszfej vag y!
  Teged kirakatba kéne rakni!”
 • 27. k 2008. május 18. 01:31
  „OFF!!
  Kedves 20. web 2008.05.17 18:56! Azt majd a moderátor úr/hölgy eldönti h mi nem ide való.

  Pff hát érdekes sztori!!”
 • 26. hu 2008. május 17. 23:06
  „ENNYI KURVÁT ! SZERETIK A KOLBÁSZOKAT !”
 • 25. Te 2008. május 17. 22:13
  „Nekem is volt,hasonló esetem rendőr élettárs,csak 3hét együttélés után kiderült,hogy nem egy szerűen alkesz hanem duplán,és ahol ért ütött ha ne talán mondtam neki már migint muszály volt a kocsimat összetörni síkrészegen,kocsma előtt kiesett a kocsiból néhányszor egyenruhába,de büntetni tudott ezért.Nem tudtam szabadulni tőle az Én házamba laktunk,többször rendőrt hívtam,és csak jót nevettek nekem meg másfél évig nem fortak össze a bordáim!Mikor sikerült már végre meg szabadulni tőle akkor meg zaklatott sőt a házamba is bejött nem egyszer a rendőrei nem tettek semmit,pedig meglopott kézpénzel,( nem kis összeg)és még több értékes dolgot eltulajdonított",ami 600eFt-ra rugott.(jelzem akkor már nem ott élt)SEMMIT NEM TETTEK A RENDŐREI!Sőt engem rángattak meg...”
 • 24. __-__ 2008. május 17. 22:09
  „buster!

  szerintem te egy oltári gyökér vagy és azt hiszed, hogy MINDEN EGYES hozzászóló hülye, csak mert a reális magyaro. képét vázolja.
  tehát buster agya szerint:

  1. a rendőrbácsik cukimukik, csak a csúnya jogalkotóbácsi nem mindig pontos és a média fellázadt, ezér mindenki rácsapott a fenekükre, mert néha télleg szemetek.
  2.a honlap olyan dolog, amit mindenkinek kutyakötellesége ugy szerkeztgetni, hogy a rendörbácsitól kezdve a szomszéd anyosáig mindenkinek tettszen![az engem nagyon nem érdekel, hogy ki mit ir a honlapjára. majd ha érdekel, elolvasom.]
  3. aki késésben van vagy csak szereti a sebbességet, és megy mint a meszes, annak minimum életfogytiglanit kellene kapnia.


  nos igaza van Lilli Millinek , ill. mindenkinek, aki téged kritizált. csak egy hülye rendör gondolkodik igy.”
 • 23. LilliMilli 2008. május 17. 19:53
  „Buster
  A hozzászólásodból itélve te tuti rendőr lehetsz az elfuserált fajtából, a bunkó hozzászólásodból is látszik hogy csak az lehetsz.
  Én sajnos átéltem azt hogy egy családi vitánál a rendőrök mennyit érnek... És ha egy családi vitánál ahol a férj örjöngi hogy még ma este megöllek, ennek ellenére a rendőrök lelépnek vigyorogva, nem is feltételezem róluk hogy egy zaklatásos bejelentésnél bármit is lépnének. És itt nemcsak a törvény adta lehetőségeikről van szó. Senki nem kéri hogy bilincsben vonszolják el a férjet, vagy a zaklatót, de legalább egy ejnyebejnye kitelhetne tőlük. De sajnos a rendőrök is elfásultak a szakmájukban ugyanugy mint például az orvosok, és semmi emberi érzés már nem maradt bennük....”
 • 22. joy 2008. május 17. 19:40
  „[20] web!
  Magadnak írtad?”
 • 21. kötekedő 2008. május 17. 19:30
  „buster!
  Így is megteszi! Jön a barom és 50-nel és elüt bárkit a zebrán, a rendőr meg hagyja hadd menjen, hiszen nem lépte át a kötelezőt. ????????
  nagypappa!
  Be kellene tartatniuk a törvényeket, de nem teszik. Ezer más dolog mellett mennek el úgy hogy semmit sem tesznek azon kívűl, hogy elfordítják a fejüket. A trafipaxukat dugogatják éjjel-nappal eredmény nélkül. Az hogy legalább kimennének egy-egy ilyen esetben intézkedni, kicsit bevinni a rosszfiúkat, azt nem. Pedig ha ilyenkor jegyeznék ki és hányszor kerül a figyelem középpontjába és azokra jobban ügyelnének talán elrettentené kicsit a törvényszegőket.”
 • 20. web 2008. május 17. 18:56
  „Aki nem tud illetve nem akar normálisan hozzászólni a cikkhez,inkább hallgasson!Ez fórum,nem pedig egymás között lezajló levelezés oldala.”
 • 19. joy 2008. május 17. 18:35
  „No.6-Sy!

  Először is üdvözöllek.
  Rég láttam a nicked.
  :o)


  Nem vagyunk még hozzászokva ahhoz, hogy a törvényeket betartatják a rendőrök!
  A zaklatást eddig sem vették komolyan amíg vér nem folyt.
  Most folyt.
  :o(
  Normálisan élő emberek másoktól is normális megnyilvánulást várnak el, míg meg nem győződik annak ellenkezőjéről.
  Ki a frász gondolja, hogy kést ragadhat egy lökött, akinek esze a gatyájába csúszott?
  Mostmár ők is tudják, hogy a zöldszemű szörny mindenre képes!”
 • 18. <^^^> 2008. május 17. 18:17
  „bolex lehet, hogy az, de hogy mi történt tegnap Makkosházán én sem nagyon tudom, mert egyszer csak kijött két mentő, de nem láttam a házaktól, bámészkodni meg nem akartam lemenni.”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen az egyenlő esélyről

Szeged - Ingyen kínál esélyegyenlőségi ismereteket civileknek és személyzeti ügyekkel foglalkozó… Tovább olvasom