Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 30°C Még több cikk.

Szegedi tanár nyert 30 millió forintot a Honfoglalóban

A szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium tanára, Plugor Magor nyerte a Duna tévén futó Honfoglaló vetélkedőműsort és az ezzel járó 30 millió forintot. Az ötgyermekes családapa nem mindennapi izgalmak közepette lett győztes.
Hatalmas szegedi sikerrel zárult a Duna televízióban futó Honfoglaló vetélkedőműsor. A végső győzelmet a szegedi Radnóti-gimnázium tanára, Plugor Magor szerezte meg.

Pedig nem indult jól a vetélkedő az ötgyermekes családapa számára, hiszen az első körben alig tudott megyét szerezni magának. Azonban nagyon taktikusan és nyugodtan építkezett. Az sem zökkentette ki, hogy a végső csatában már csak egyetlen vártornya maradt – három van, és ha valaki elveszíti ezt, akkor vereséget szenved –, sikerült minden támadást hatástalanítani, majd végül ő támadhatott. Ez olyan sikeres volt – remek válaszok érkeztek tőle –, hogy zsinórban két tornyot is lerombolt, így megnyerte a Honfoglaló vetélkedőt.
A szegedi tanár még a döntő előtt elmondta, hogy házbővítésre használnák a pénzt, hiszen eddig csak közös lány- és fiúszobájuk volt a gyerekeknek, így mindenkinek jutna saját kis helyiség. Egy biztos: ebből az összegből elkezdődhet a bővítés.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A partfürdőn ismét az árvíz az úr - Fotók

A partfürdőn ismét az árvíz az úr - Fotók
Izgulnak az üdülő tulajdonosok a partfürdőn, kell-e pakolniuk. Az előrejelzések alapján úgy tűnik… Tovább olvasom