Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Szentesi Keret Mindszenten - kiállítás a Magyar Fotográfia Napja alkalmából

A mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központ és a Szentesi Fotókör a Magyar Fotográfia Napja alkalmából kiállítást rendezett Keret címmel.
A megnyitót pénteken tartották a kulturális központ kiállítótermében. A tárlat szeptember 16-áig, az intézmény nyitvatartási idejében látogatható.

A Szentesi Fotókör tagjai bemutatkozó kiállításoknál főként tematikus tárlatban gondolkodnak. A kiállítások előtt egy évvel meghirdetnek egy közösen választott témakört, majd az erre készült alkotásokat több alkalommal átválogatva jön létre a végleges anyag. Korábban a Szem és a Szék témát dolgozták fel. A mostani képanyaggal eddig Lengyelországban, Lódz városban mutatkoztak be 2017-ben, míg idén Szegeden, az Agórában szerepelt ez a tárlat.

A Mindszenten látható képek a Szentesi Fotókör tagjainak alkotásai. A kiállító fotósok a következők: Gálfalvay Hilda, Györgyi László, Jokic Zita, Kiss János, Kozma Anita, Lantos Imre, Levendovics György, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Sarusi István és Szaszkó Antal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesi lány a tudósjelöltek között

Szentesi lány a tudósjelöltek között
A szentesi Szabó Gabriella képviselte országunkat a hatvanadik alkalommal megrendezett Fiatalok Nemzetközi Tudományos Fórumán Londonban. Tovább olvasom