Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Egy szegedi biciklis új szintre emelte a sufnituning fogalmát

A Bécsi körúton láttuk a megoldást. Vajon az ellopott ülést pótolta így a tulajdonos?
Írtunk már eleget kerékpárlopásokról, és arról is, hogy nem mindig viszik az egész biciklit. Van, hogy "csak" lelopnak róla ezt-azt - legalábbis több biciklitolvajnál kerülnek elő alkatrészek is a házkutatásnál. Világítást - a legtöbben már inkább leveszik és magukkal viszik a fényforrásokat, ha lezárják valahová a biciklit -, csengőt, pedált, esetleg a kerekeket. Na és persze az ülést.
 

Megtudhatja, aki felpattan erre a járműre, mekkora kincs egy kényelmes ülés. Lehet, hogy a gazdája megunta, hogy folyton ellopják, és magával viszi. A szivacsot meg azért erősíti rá, hogy tréfás kis kezek ne tudjanak mindenféle kis szemetet beledugdosni a vázba, és az eső se essen bele. Bár ezen pont átszivárog a víz.
 

Annak van sportértéke, ha valaki tényleg így használja ezt a kerékpárt - mert mondjuk lenyúlták az ülést, és még nem tudott újat venni. Vagy abban reménykedik, hátha így kevésbé tetszik meg másnak a bicikli. Ha meg mégis, hát szenvedjen az is, aki eltulajdonítja. Nem lehet kellemes élmény a szivacsokon ülni, bár a semminél biztosan jobb.

Végezetül pedig megmutatjuk kedvenc Szeged környéki sufnituning megoldásunkat: itt találják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van, akinél ilyen a száraz november - mutatunk egy meglepő tiszai videót

Van, akinél ilyen a száraz november - mutatunk egy meglepő tiszai videót
Vízisí novemberben? Miért is ne, amikor olyan az idő, mintha szeptember közepe lenne? Nézzék meg… Tovább olvasom