Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szabó Brigitta
22, Sarkad

– Először művészeti, majd turisztikai szakon végeztem. Ezután egy évet Angliában dolgoztam, ahonnan nemrég hazaköltöztem. Szabadidőmben szeretek olvasni és utazni. A sport számomra már több mint hobbi. Növényi alapú étrendet folytatok, és emellett fontos számomra az egészséges táplálkozás is – árulta el a sarkadi Szabó Brigitta. – Mindig is szerettem volna jelentkezni egy ilyen szépségversenyre, de soha nem volt elég önbizalmam hozzá. 

 

Brigitta 167 cm magas és a Halak jegyében született. Kedvenc étele az avokádó, kedvenc itala pedig a víz és a zöld tea. A rockon kívül mindenfajta zenét szeret. Legszívesebben a Police parfümöket fújja magára.