Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Lelövette az egri önkormányzat a gyilkos kutyákat

Az önkormányzat lelövette azokat a kutyákat, amelyek halálra marcangoltak egy férfit Eger egyik hétvégi házas övezetében csütörtökön. A férfi holttestére a szomszédok találtak rá. A helyiek szerint a kutyák régóta félelemben tartották a környékbelieket.
Három nagytestű, kiéhezett kutya támadt rá a rokkantnyugdíjas emberre. A férfi évek óta egy hétvégi házban lakott. A napokat többnyire a házától alig száz méterre lévő büfében töltötte el. A büfében mécsest gyújtottak a tiszteletére. Dósa Tibor, az üzlet tulajdonosa a Független Hírügynökségnek elmondta, a férfi a halála napján is innen ment haza este fél hétkor. A helyiek közül valaki látta, hogy amikor ment fölfelé a házához, a kutyák már kísérték.

Egernek az Almár nevű, hétvégi házas övezetében sokan laknak. Egy panellakás árának negyedéből lehet itt házat venni. A helyiek szerint itt lakik a gyilkos kutyák gazdája is, aki nem törődött az állataival. Az állatok a kerítés lyukain szabadon jöttek-mentek, és rémületben tartották a környékbeli telektulajdonosokat. A kutyák gazdáját a helyiek többször figyelmeztették, hogy tegyen valamit, segítséget azonban nem kértek. A tragédia után a gyepmestereknek a rendőrség szólt. A kutyákat a gyepmestereknek nem sikerült befogniuk, ezért lelövették őket. Kettőt sikerült eltalálni, a harmadik elmenekült, azóta sem látták.

A kutyák állítólagos gazdáját a Független Hírügynökség tudósítója nem találta otthon. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stabillá vált a műszíves beteg állapota

Stabil az állapota az első hazai műszíves betegnek. Az 58 éves férfit pénteken műtötték meg, de a… Tovább olvasom