Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Leszúrta, majd feldarabolta élettársát egy 27 éves jászladányi nő - videó, fotók

A gyilkosság Bécsben történt, a testet azonban bőröndökben Magyarországra szállította a gyanúsított.
Elrendelte a letartóztatását a szolnoki bíróság annak a 27 éves jászladányi nőnek, akit azzal gyanúsítanak, hogy Bécsben leszúrta 32 éves élettársát, majd a feldarabolt holttestet anyjával a jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornába rejtette - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes szerdán Szolnokon, sajtótájékoztatón.

Varga K. Attila elmondta: a megyei főügyészség döntése értelmében a nő bűnpártolással gyanúsított 51 éves édesanyja szabadlábon védekezhet.
Közölte, a nyomozók március 25-én gyanúsítottként hallgatták ki a nőt és édesanyját, majd őrizetbe vették őket.

A nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy tavaly ősszel ismerkedett meg a sértettel, akivel Bécsben élt egy albérletben, de a férfi később erőszakossá vált és többször bántalmazta.

Egy reggeli vita során szúrta le a nő az élettársát. A holttestről levágta a kezeket, lábakat és a fejet, majd háztartási sósavval leöntötte őket. Bécsből telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította Magyarországra a testet, majd anyja segítségével elrejtette Jászalsószentgyörgy külterületén, egy öntözőcsatornában.
 

Varga K. Attila elmondta: március 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy öntözőcsatornában gyanús zsákokat találtak. A rendőrök megállapították, hogy a nejlonzsákokban emberi testrészek vannak.

A megyei rendőr-főkapitányság emberölés miatt nyomozást rendelt el. A nyomozók a helyszíni és halottszemlével párhuzamosan széleskörű adatgyűjtésbe, tanúkutatásba kezdtek.
Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu
A nyomozásba bevonták a Nemzeti Szakértői és Kutató Központot, az Europolt és a környező országok rendőrségeit. A közös munka eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az elhunytat; egy 32 éves, nem magyar állampolgárságú férfit, aki a német hatóságok adatbázisában szerepelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó: a Zöld-foki Köztársaság felelősséggel áll a migráció kérdéséhez

Szijjártó: a Zöld-foki Köztársaság felelősséggel áll a migráció kérdéséhez
Sajnos Európában és elsősorban Brüsszelben uralkodik egy bántó leegyszerűsítés Afrika vonatkozásában… Tovább olvasom