Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Négyéves öccse lőtte agyon véletlenül a hatéves kislányt

Tragikus baleset törte ketté egy család boldogságát hétfő délután.

Egy hatéves kislányt a saját öccse lőtt fejbe véletlenül, amikor a kezébe akadt édesanyja töltött lőfegyvere. A georgiai, Paulding megyei Millie Drew Kelly és öccse épp a kocsiban ültek a lakásuk előtt. Édesanyjuk csak egy pár pillanatra szállt ki, hogy megnézze, miért nem indul a jármű. Ekkor dörrent el a lövés - írja a BorsOnline.

Noha a mentők pillanatok alatt kiérkeztek, majd a kórházban is megtettek mindent érte az orvosok, a kislány életét már nem lehetett megmenteni. Szerdán hunyt el. Minden jel arra utal, hogy a kis Millie négyéves öccse valahogy elővette édesanyja kesztyűtartóban tárolt pisztolyát, és elsütötte.

Fotó forrása: BorsOnline/GoFoundMe
Fotó forrása: BorsOnline/GoFoundMe

A hatóságok megerősítették a helyi médiának: egy szerencsétlen és tragikus balesetről van szó, nem emelnek vádat senki ellen - írja a Daily Mail.

A GoFundMe internetes adománygyűjtő oldalon már most 30 ezer dollárt adtak össze idegenek, hogy segítsék a gyászoló családot. A kislány édesanyja úgy döntött: az élők sorából túl korán távozó Millie szerveit felajánlja mások megmentésére.

A tragédia kapcsán a helyi seriff nyilatkozatában kiemelte, milyen fontos, hogy a lőfegyvereket mindenki gyermekektől elzárt helyen és megtöltetlenül tartsa.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt tonna metamfetamint foglalt le a mexikói hadsereg

A hatalmas mennyiségű kábítószert egy titkos droglaboratóriumban foglalták le. Tovább olvasom