Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Cserbenhagyó gázolót keres a szegedi rendőrség

Szeged - A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset ügyében kéri a lakosság segítségét.
2009. november 29-én 00:15 óra körüli időben Szeged belterületén a Becsei utca 1. szám előtt ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú, sötét színű személygépkocsival, balra kanyarodás közben elütött, egy az ott található útkereszteződésnél áthaladó középkorú gyalogost, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A baleset során a gyalogos 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a balesetben érintett jármű vezetőjének, továbbá annak a 20 év körüli, szőke hajú, körülbelül 170 cm magas hölgy jelentkezését, aki a baleset előtt közvetlenül a sötét színű személygépkocsiból szállt ki. A rendőrség kéri továbbá, hogy azok is jelentkezzenek, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon a Párizsi krt. 22-26. I. emelet 105-ös számú irodájában, vagy telefonon a 107-es vagy 112-es ingyenes segélyhívó számon, ill. munkanapokon 08 óra és 15 óra között a 62/562-400/12-92-es, vagy a 14-37-es melléken.

Délmagyarország / Délvilág hírekKeresse a témát a holnapi Délmagyarországban és
Délvilágban is!

Olvasóink írták

  • 1. Zsoltee0716 2009. december 01. 19:12
    „"A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a balesetben érintett jármű vezetőjének, továbbá annak a 20 év körüli, szőke hajú, körülbelül 170 cm magas hölgy jelentkezését, aki a baleset előtt közvetlenül a sötét színű személygépkocsiból szállt ki. A rendőrség kéri továbbá, hogy azok is jelentkezzenek, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek."

    Nem azért ha ott szállt ki akkor lehet a környéken lakik. nem de kedves rendőrség. Ha ott lakik akkor le is megy az utcára vagy épp újból megjelenik az autó.

    Mind a balesetes adta ezeket az információkat?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

247 karton cigarettát rejtettek el az autóban

A vám- és pénzügyőrség és a határrendészeti kirendeltség munkatársai kedd hajnalban Kiszombornál… Tovább olvasom