Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Forgalomnövekedésre számíthatunk a határokon

Röszke - A hétvégéhez közeledve forgalomnövekedésre és kisebb torlódásra számíthatunk a röszkei autópálya-határátkelőhelyen pénteken, szombaton, valamint vasárnap egész nap.
Az elmúlt hétvégéken tapasztalhattuk, hogy kisebb várakozással telt a határátlépés Röszkénél a határátlépésre jelentkező nagyszámú Nyugat-Európába igyekvő vendégmunkások miatt. Ezen a hétvégén folytatódhat ez a tendencia.

A röszkei határátkelőhely belépő oldalán 20-40 perces várakozás alakulhat ki az átlépésre jelentkező nagy utaslétszám miatt. A határátkelőhely kilépő oldalán nem számíthatunk nagyobb torlódásra, folyamatos forgalom várható.

A Szerbiából hazatérő magyar utazóknak a tiszaszigeti határátkelőhely a javasolt, ahol nagyobb forgalomnövekedések nem várhatóak.

Román határszakaszon folyamatos átkelésre számíthatunk a kiszombori, valamint a nagylaki határátkelőhelyen egyaránt.

Olvasóink írták

  • 3. Zaka Emőke 2008. január 16. 16:35
    „Igen,aki megírta ezt a cikket,annak gratulálok,mert kissé félreinformálták.Ugyanis a nagy dömping,ami a beérkező vendégmunkásokat illeti már levonult(jan-5e és jan 13 között).Hétvégi várakozás csak a megszokott időt jelenti,mint álalában szombat és vasárnaponként.Az tény,hogy a várakozási idő hosszabbobott,de talán nem időbeli elcsúsztatással kellene megírni a cikket,hanem akkor,amikor az ténylegesen az bekövetkezik.”
  • 2. passar ella 2008. január 15. 18:42
    „Nem kisebb torlódásra számíthatunk, hanem több órás várakozásra, mint karácsony óta szinte folymatosan. Különösen bosszantó ez a nagy határnyitási ünneplések tükrében. Lassan elmondhatjuk, hogy elérkeztünk az elmúlt 30 év legrosszabb, megalázó állapotához!”
  • 1. Réka 2008. január 15. 17:13
    „Kösz a javaslatot, de illik tudni, hohy a tiszaszigeti átkelő csak reggel 8-tól délután 4-ig van nyitva. ha feltorlódik a sor, a magyar vámosok és útlevélkezelől 4 óra után bezárják a határt és aki kint rekedt mehet Röszkére. Már tapasztaltam ilyet. Saját állampogárait nem hajlandó beengedni a magyar hatóság! Állítólag csak egy számítógépük van ezért csak egy kilépő és egy belépő sávon tudják fogadni az utasokat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhalasztották az EHÖK elnök másodfokú tárgyalását

Szeged - A Török Márk EHÖK-elnök fegyelmi ügyében eljáró jogorvoslati bizottság január 24-re… Tovább olvasom