Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Rommá törte a BMW-s a Nissant a Szabadkai úton

Szeged - Állítása szerint rosszul lett annak a fehér BMW-nek a fiatal sofőrje, aki kedden délután egy szabályosan közlekedő Nissan-nak csapódott a Szabadkai úton. A sérült nőt kórházba szállították.
– Leeshetett a vérnyomásom, csak arra emlékszem, hogy szemben megyek a Nissannal, hiába próbálok ellenkormányozni, nem tudtam elkerülni az ütközést – mondta lapunknak annak a fehér BMW-nek a sofőrje, aki kedden délután ütközött egy szabályosan közlekedő Nissan vezetőjével a Szabadkai úton.

Rommá törte a BMW-s a Nissant a Szabadkai úton. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)

A balesetben három autó sérült meg: a Nissan nekivágódott egy út szélén parkoló Suzukinak. A Nissant vezető nőt a mentők kórházba szállították, a BMW sofőrje nem sérült meg. A fiatalember azt mondta, egész nap nem evett, hazafelé tartott, hogy egyen, amikor a baleset történt. A helyszínelés hamarosan elkezdődik, a rendőrök a vasúti átjáró után a környező utcákba terelik a forgalmat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyfán épülhet fel az első sátortábor

A menekülttáborok helyett az ország több pontján sátortáborok létesülnek – jelentette be Lázár János múlt csütörtökön. A Napi Gazdaság szerint az elsőt Nagyfán húznák fel. Tovább olvasom