Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Amikor a hátizsák nem elég: rendhagyó módot talált egy szegedi biciklis a csomagszállításra - fotó

Önök szerint mit "kötött" a bicikli után? Molnárkocsit? Kerekes szatyrot?
Van, amikor egy hátizsákba nem fér bele az ember minden csomagja. Hasonló körülmények vezethették rá emberünket, aki vasárnap este az Oskola utcán a bicikliúton tekert, hogy ilyen kreatív és rendhagyó módját válassza csomagjai szállításának. A kerékpárra utánfutó gyanánt vagy egy jól megpakolt kerekes szatyrot, vagy egy molnárkocsira erősített pakkot erősített - ezt nem tudtuk eldönteni. Tudósítónk szerint elég nagy hanggal is járt a mutatvány, ez sajnos a műanyag kerekek velejárója. Bárhogy is legyen, nem mindennapi látvány.
 
Fotó: Tudósítónktól
Fotó: Tudósítónktól

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rakományrögzítés magyar módra - nem szívesen utaznánk mögötte

Rakományrögzítés magyar módra - nem szívesen utaznánk mögötte
Vajon ez így szabályos? Olvasónk pályakezdő fuvarozó, de elgondolkodott, hogy inkább más munkát… Tovább olvasom