Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Sarokné Lindi Ágnes
24, Kazincbarcika

Sarokné Lindi Ágnes érettségi után gyógymasszőri végzettséget szerzett, de a gyakorlatban már nem volt ideje kamatoztatni a tudását, hiszen akkor lett várandós az első gyermekével. Kislánya, Eszter, most már 2 éves. Jelenleg a párjával egy minigazdaságot próbálnak beindítani, ahol többek között méhészkedéssel szeretnének foglalkozni. Ágit mindig is érdekelte az egészséges életmód és a természet kapcsolata. Reméli, hogy tudásával segíteni tud az embereknek egy jobb és élhetőbb jövő elérésében. A versenyre azért jelentkezett, mert ezen a területen soha nem próbálta ki magát, és mint nő, anya érdekli a „reflektorfény”.

Ági 24 éves, 165 centiméter magas és a nyilas jegyben született. Kedveli a magyaros ételeket, de az konyhában mindenre nyitott, kedvenc itala a fehérbor és a különleges teák. Issey Miyake LEau dIssey parfümöt fúj magára. Kedvenc zenéje nincs, azonban a kellemes, léleksimogató zenéktől a rockig mindent szívesen hallgat.