Hallgassa élőben!

Férfiak fókuszban

Félrfiak Fókuszban / 4 hete
delmagyar.hu
A sikeres üzletember olyan, mint az élsportoló: céljai elérése érdekében megállás nélkül hajt, küzd. Ezt vallja a hódmezővásárhelyi Sajti István, aki 30 éve indította el autójavító és karosszérialakatos műhelyét, 25 éve pedig a Citroën Sajti márkaképviselet ügyvezető-tulajdonosa. (x)
Férfiak fókuszban / 1 hónapja
delmagyar.hu
Nem sikerként éli meg, sokkal inkább szerencsésnek tartja magát Kothencz János azért, hogy Magyarország legnagyobb gyermekvédelmi rendszerét vezetheti. Az állami gondoskodásban felnőtt fiúból a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója, és ma az ország egyik legismertebb gyermekvédelmi szakembere lett. (x)
Félrfiak Fókuszban / 1 hónapja
delmagyar.hu
A fiatal vállalkozók számára kiírt pályázaton Nagy Szabolcs 2014-ben 3 millió forintot nyert az államtól. Induló cégét azóta olyannyira felvirágoztatta, hogy a szegedi ETIAM Kft. már évente 1 milliárd forintos éves forgalmat produkál. (x)
Nyomon követik a földre zuhanó kínai rakéta maradványait az amerikaiak
A hétvégére várható a múlt héten fellőtt kínai rakéta ellenőrizetlen visszatérése a Földre, amelyet nyomon követ az amerikai űrparancsnokság.
Magyarország és Románia kölcsönösen elismeri egymás oltási igazolását
A külügyminisztérium most arról egyeztet, hogy kell-e mindenképpen erről egyezményt is aláírni, vagy sem – mondta Florin Citu.
Preraffaelita nagykiállítással nyit újra a Nemzeti Galéria
Csaknem száz alkotás lesz látható augusztus 22-ig.
Szavazzon, hogy mi legyen a neve ennek a kiselefántnak!
A Fővárosi Állat- és Növénykert a nagyközönség segítségét kéri.
Alapjogokért Központ: tízből hét magyar elégedett a vakcinák beszerzésével
A megkérdezettek hatvan százaléka szerint az, hogy a regisztráltak több mint háromnegyede megkapta már az első oltását, a magyar kormány sikere.
Rossi 30 fős bő keretet hirdetett
Az olasz szakvezetőnek június elsejéig kell 26 játékosra szűkítenie a névsort.