Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

A kormányfő fejében meg sem fordult az uniós karrier

A miniszterelnök határozottan cáfolta, hogy jövőre ő vezetné a szocialisták listáját az európai parlamenti választásokon. Gyurcsány Ferenc ezt a Független Hírügynökség pekingi tudósítójának mondta az olimpiai faluban, ahol meglátogatta a magyar csapatot. A kormányfő hozzátette: továbbra is Magyarországon akar politizálni.
A Népszabadság a szombati számában írt arról, hogy a pártelnök-miniszterelnök vezetheti a szocialisták európai parlamenti jelöltlistáját jövőre. A lap szerint lehet, hogy ez a csak szimbolikus lesz és a kormányfő nem veszi igénybe a mandátumot, de - bennfentesek szerint - Gyurcsány számára így megnyílik a kapu amelyen - ha úgy hozza a belpolitikai sors - akár kiléphet.

A Pekingben tartózkodó kormányfő azt mondta: meg sem fordult a fejében, hogy az Európai Parlamentben politizáljon tovább. Aki mást állít, valótlant állít - tette hozzá Gyurcsány Ferenc.

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. mnx 2008. szeptember 01. 23:01
  „Tisztelt "Kolompar",Ur, Te szegedi taho!

  Hozzaszolasaid egy tragedia!!!!!”
 • 35. manila 2008. augusztus 17. 17:56
  „Hogy mi a biztos és ki lesz a biztos az egyelőre bizonytalan. Most úgy tűnik hírmosás van (ez nem a pénzmosás, hanem agymosás). Jön a hír, ami nem igaz és egy olyan embertől jön a cáfolat, akinek eddig minden szava igaz volt!!! Most befejezem, mert a fejemre dőlt a mennyezet!”
 • 34. Kolompár Rómeó 2008. augusztus 17. 15:52
  „Ja és a szlovákok: igen, ők meglépték azt pár éve, amire itt soha nem lesz bátorság és ennek 1-2 évtizeden belül nagyon nagy ára lesz. GyF ugyanis nagyon hangoztatja, hogy ő milyen szociálisan érzékeny (az esélyegyenlőség megteremtésével jól halad, mert lassan annak se lesz esélye semmire, aki próbál rendesen dolgozni), ez azt jelenti, hogy a segélyezést nem tudják és akarják drasztikusan, azonnal átalakítani. Kint volt egy kis "éhséglázadás", ami azt jelentette, hogy piát és cigit raboltak az "éhes" rászorulók. De ott kiment a rendőrség, katonaság és odacsaptak. Kuss lett és azóta is rend van. Itt azonnal jönne az ombuccman, aki életében meszziről sem látta az általa védett véglényeket és csak verné a nyálát.”
 • 33. Kolompár Rómeó 2008. augusztus 17. 15:47
  „Egyetemi hallgató:
  Látszik, hogy nem volt eddig soha alkalmazott és nem érezte azt, hogy a "reformok" eddig mit jelentettek. Csökken a nettó, közben 20-25% az érzékelt infláció, miközben azt látjuk, hogy a "közös felelősségvállalás" azt jelenti, hogy a valóban dolgozót és adózót szopatják, eközben meg a bevételeket "jó helyre" nyomják, azaz 200millás honlapok, használhatatlan "tanulmáyok", haveri cégek pumpálása közpénzekből, stb.

  Természetesen a másik oldal is ugyanezt tette és tenné, nem szertném, ha ov-fan és csőcselék lennék én is. Mert azokat is ugyanolyan semminek nézem.

  Eddig mindig adóztam, az évi sokmilliót beraktam a közösbe, de lassan 10 év alatt az utóbbi pár év volt az, amikor azt láttam, hogy mindenre van pénz, csak éppen arra nem, amire valóban kéne fordítani.
  A nagy reformer engem már elvadított, "adózási szokásaimat" megváltoztattam, de még egy adócsökkentés és arról a kevésről is lemondhat az állam, amit most fizetek!

  Ha ez reform, akkor köszönöm, ebből nem kérek.

  Kossuthot meg Gy.F-fel még csak egy lapon is említeni maga tragédia...”
 • 32. Lemba 2008. augusztus 17. 12:04
  „Kedves "mnx"
  Biztos egyet ert azzal is a politika celja es tartalma nem lehet felrevezetes es hazudozas!
  A politikai felrevezetesek es hazudozasok egyenes kovetkezmenye a
  szidkozodas,rasszizmus,antiszemitizmus es sokszor a ragalmazas.”
 • 31. Írástudatlan. 2008. augusztus 17. 07:44
  „Persze hogy nem fórdúlt meg a fejében már ha azt fejnek lehet nevezni!Mert szerintem hátúlról hórdja.Feri figyelmét most inkább az köti le hogy az a nagyon hűlye fia eltudja e végezni az iskolát annélkül hogy meg kellene fenyegetni valamelyik tanárt.De szerintem csalás nélkül nem fog menni! TISZTA APJA AZ A GYEREK!”
 • 30. uto-pista 2008. augusztus 17. 07:18
  „Persze, hogy nem fordult meg a fejében, mert ő nem az európai unióhoz akar menni, hanem a GAZPROM-hoz, portásnak - jutalmul, amiért letolta a magyar lakosság torkán a piaci gázárat.”
 • 29. kekecke 2008. augusztus 17. 06:28
  „de kijaza gyúrcsány ???”
 • 28. mnx 2008. augusztus 16. 21:06
  „En igazan nem tudok hozzaszolni,hiszen több mint 25-eve Frankfurtban elek. Csak erdeklödessel olvasom hozzaszolasaitokat!
  De bant,ha ragalmazas,szidkozodas,rasszizmus,antiszemitizmus cseng a hozzaszolasokbol!!
  En is szegedi vagyok.
  De ilyen hangon,igy nem szabad politizalni!
  Szerintem.”
 • 27. Cc 2008. augusztus 16. 20:20
  „Az, hogy hol politizáljon tovább a rablott zsidó vagyonban lakozó lopcsány, teljesen egyértrelmú, csak az alant részletezett előírások szerint, csak mindenki magánvéleményét képezi.”
 • 26. erere1 2008. augusztus 16. 20:15
  „Csak azért az is érdekes, hogy sokan jönnek a nyugdíjasokkal, segélyezettekkel... De március 9-én melyik rétegből is szavaztak igen-nel jelentősen? Ugye-ugye,,,”
 • 25. kleistienne 2008. augusztus 16. 17:43
  „Ful 2008.08.16 17:27
  Természetesen mióta dolgozom, a járulékaimat is - és mióta személyi jövedelemadó van, azt is - fizetem. A két szám nagymérvű eltérése főleg abból adódik, hogy a már inaktívak is elmentek szavazni. Ők ugyan már nem fizetnek járulékokat, de aktív korukban megfizettették velük. (A szocializmusban értelem szerűen alacsonyabb bérek formájában.) Nem hiszem viszont, hogy azok mentek volna el tömegesen az igenre szavazni, akik egyébként nem fizetnek járulékot.”
 • 24. gerlach 2008. augusztus 16. 17:30
  „Molnár György 2008.08.16 17:08
  "Az Egyetemi Hallgatónak mindenben igaza van."

  Többek mellett ebben is Molnár Úr?:
  "aztán meg a valós HAZAÁRULÓ Kossuthnak köszönhetően szabadságharcot úgy elvesztettük mint a pinty"

  Ugye nem gondolja komolyan, hogy értelmiséginek nevezhető az az ember, aki az "egyetemi hallgató" néven kommentet írt. Ugye csak viccel? Nyugtasson már meg! (Titkon azt remélem, hogy az egyetemi hallgató valójában egy provokátor, aki le akarja járatni a jobbérzésű szocialistákat, de annyira "őszintén" adja elő magát, hogy kénytelen vagyok azt hinni, hogy ez egy igazi Gyurcsány-fan.)”
 • 23. Ful 2008. augusztus 16. 17:27
  „Köszi kleistienne!
  Remélem sokakkal ellentétben Te úgy mentél szavazni, hogy fizeted a járulékaidat!
  Mert érdekes a számok világa!
  Az alig 1.5 millió járulékfizetővel szemben az általad említett 3.5 millió között vajon kik lehettek, miért és milyen jogon???!!!”
 • 22. Molnár György 2008. augusztus 16. 17:08
  „Az Egyetemi Hallgatónak mindenben igaza van. Gyurcsány Ferenc
  tehetsége, hazaszeretete példaértékű.Nagy kár az egészségügyi reformért, és az állandó Gittegyleten aluli fidesz betartásaiból következett elherdált milliárdokért. Állítom, hogy még így is rendben lesz az ország csakúgy mint 1998-ban amikor megalapozták, és a fideszesek mindent tönkre vágtak. Isten őrizzen bennünket, hogy 2010-ben ne a szocik folytathassák azt amit elkezdtek. Jó lenne elkerülni a 98-2002 közötti TATÁRJÁRÁST.”
 • 21. nagyi1 2008. augusztus 16. 16:59
  „"Egyetemi hallgató" világít a szádban a negró.”
 • 20. Lolka 2008. augusztus 16. 16:52
  „Ahová a mi Ferink beteszi a lábát, ott kő-kövön nem marad! :)”
 • 19. orgona 2008. augusztus 16. 16:36
  „ti nagyokos levélirok, csak reménykedjetek abban, hogy esetleges kormányváltákor majd a sült galamb a szátokba repül, és ezért nem lell semmit tenni, mert te egyik rendszerben sem a munkát keresed, hanem azt messziröl elkerölted mindig, akinek nem inge nem veszi magára”
 • 18. orgona 2008. augusztus 16. 16:36
  „ti nagyokos levélirok, csak reménykedjetek abban, hogy esetleges kormányváltákor majd a sült galamb a szátokba repül, és ezért nem lell semmit tenni, mert te egyik rendszerben sem a munkát keresed, hanem azt messziröl elkerölted mindig, akinek nem inge nem veszi magára”
 • 17. grenadle 2008. augusztus 16. 16:15
  „Azt hiszem ez az egyik legutolsó közvélemény-kutatási eredmény, a köztévé honlapjáról: (Végig idézet, kommentár nélkül)

  Szonda: nyári pangás a népszerűségben
  2008. augusztus 4.
  Alig változott politikusaink népszerűsége egy hónap alatt. Az egyetlen, aki az uborkaszezonban sem lanka: a Fidesz elnöke
  Stagnálás, és mindössze egy-két pontos változások jellemzik a politikusok nyári népszerűségi listáját a Szonda Ipsosnál.
  A közvélemény-kutató által a júniusban mért adatokhoz képest az elmúlt hónapban Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egyike azon keveseknek, akik többletpontokat gyűjtöttek.
  Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem tudta tovább erősíteni népszerűségét. Júliusban nőtt a különbség a két pártelnök között, a 65 év feletti lakosság korcsoportjában azonban kiegyenlítetten 40-40 pontot ért el Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor.”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várakozni kell több határátkelőnél a hétvégén

Több határátkelőnél is torlódás alakulhat ki a hétvégén a rendőrség előrejelzése szerint. A… Tovább olvasom