Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 2°C Még több cikk.

Farkas Péter lett a Széchenyi ESE elnöke

Kuti József, az egyesület alapítója, első elnöke a Széchenyi ESE közgyqlésén bejelentette: leköszön elnöki tisztségéről. A győri egyetemi sportegyesület új elnöke Farkas Péter egyetemi adjunktus lett.

Sportpolitika

Kuti József 1973-ban alapítója, s közel három és fél évtizedig elnöke volt a győri egyetem jogelődje által létrehozott KTMF SK-nak és annak jogutódjának. A közgyqlésen az elnök beszámolt a sportegyesület tavalyi évéről, előterjesztett több alapszabály-módosító indítványt. Javaslatait a közgyqlés egyhangúlag elfogadta.
Kuti Józseftől Farkas Péter egyetemi adjunktus, a gazdálkodástudományi tanszék oktatója vette át a stafétabotot.
Dr. Szekeres Tamás rektor arany emlékérmet adott át a leköszönő elnöknek, s kiemelte: a sportegyesület az intézmény vezetőinek sosem volt anyagi gondokat jelentő szervezet, sokkal inkább eredményes mqködést, sikereket, elismerést jelző hírek forrása.
Az új elnök, Farkas Péter 30 éves. A pápai Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, s 1999-ben Győrben, az első széchenyis egyetemi közgazdászévfolyamon szerzett diplomát. A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium programigazgatója a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Doktori Iskolájában készül a PhD-védésre. Az új elnök a kyokushin karatéban fekete öves, a 3. dan mesterfokozat birtokosa, 2000 és 2004 között felnőttválogatott, magyar bajnok és Európa-bajnoki 5. helyezett volt.
A SZESE ügyvezető elnöke Gyömörei Tamás lett. Az új elnökségbe Albert Zoltánt, Gasztonyi Tamást, Kuti Józsefet, Lu-

kács Stefánt, Szabó Mátét, Szórádi Katalint és dr. Zakariás Gézát választották a közgyqlés résztvevői. Az elnökség megbízatása négy évre szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marx nélkül Károly

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom