Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Körülbelül 600 új taggal bővült a Magyar Gárda

Körülbelül 600 új tagot avatott fel a Magyar Gárda szombaton a Hősök terén. Az eseményt mindössze egy férfi próbálta megzavarni, ám utána békeaktivistákat inzultáltak a rendezvény ottmaradt résztvevői.
Rendbontás nélkül zajlott le a Magyar Gárda szombat délutáni harmadik országos avató rendezvénye. A szervezet körülbelül 600 új tagot avatott fel a korona másolata előtt a Hősök terén, köztük 1956-os forradalmárokat, és 18 éven aluliakat is.

Az eseményt mindössze egy férfi próbálta megzavarni, aki egy tojást dobott a gárdával szimpatizálók közé. Őt a rendőrök a térről elvezették. A megközelítőleg ezerfős szimpatizáns közönség a rendezvény után elhagyta a területet.

A Magyar Gárda avató rendezvénye után egy tízfős, fiatalokból álló csoportot ért atrocitás, amikor a szélsőségek elleni tiltakozásképpen takarítószerekkel akarták felmosni az avatásnak helyt adó Hősök terét. A szélsőségek ellen tiltakozó fiatalokat a rendezvény pár ottmaradt résztvevője körbevette, majd szidalmazni, köpködni kezdte. Az incidens majdnem tettlegességig fajult, végül a rendőrök kísérték el a Szépművészeti Múzeum lépcsőjéhez visszahúzódott fiatalokat - értesült a Független Hírügynökség. A tiltakozó békeaktivisták egyébként egy úgynevezett flashmobbal, azaz villámakcióval szerették volna felhívni a figyelmet a szélsőséges eszmék terjedésére. Az volt a céljuk, hogy partvisokkal, seprűkkel felfegyverkezve szimbolikusan megtisztítsák a teret a gyűlöletkeltő, kirekesztő eszméktől.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. thaibox 2008. április 03. 06:31
  „Drága pallos! Csórikám, piszkosul sajnálom anyádat,apádat miattad hidd el! Vicces csávó vagy! :) Ott az e-mail címem írjál rá nyugodtan, öreg!”
 • 36. pallos 2008. április 02. 09:57
  „thaibox!

  Te egy szarházi tetű provokátor vagy mint az a tíz bibsi köcsög akik próbálkoztak az avatás után a téren,semmi több.”
 • 35. thaibox 2008. április 02. 05:00
  „Kedves igen nem normális gyökérke, remélem ezt még elolvasod! aztért mert te játszod itt a királyt, kamuzol amit akarsz, attól a másik nem biztos,hogy olyan mint te! Itt az e-mail címem: thaiboxgyor@freemail.hu, ez az egyik címem amit használok, dobj egy e-mailt ide, megírom neked az Amerikai mobil számom, és ha nem vagy csóró csávó fel tudsz rajta hívni! tudunk beszélgetni!
  Ez most nem jött be neked öreg!”
 • 34. pallos 2008. április 01. 21:42
  „Ki írta ezt az otvaros nagy csúsztatást!!??
  Valami talpnyaló kaftánosok parancsaira ugráló semmirekellő!?Én ott voltam az avatáson!Azt írja "megközelítőleg ezer fő".Minimum 5-6 ezren voltak és akkor szerény vagyok!A tojásdobáló igaz.A tíz fő igaz.Hogy merik bibsi tetvek provokálni a magyarokat a saját hazájukban???Menjenek takarítani haza!Van mit!Semmiféle köpködés,tetlegesség nem volt!Öt perc után az AVOS gyurcsány pribékek mögé menekültek!Méghogy békeaktivisták!Szarházi tetves provokátorok voltak!!!Fordított esetben földön húzva,bilincsbe vitték volna el a magyart,mint ahogy megtették már tavaly oktoberben és most március 15-én!A szokásos kettős mérce megint!
  Egyszer és mindenkorra vegye tudomásul minden szarházi magyargyűlölő!MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!”
 • 33. Nooormális? 2008. április 01. 07:35
  „thaibox!
  Te annyira vagy demokrata, amennyre Amerikában laksz.”
 • 32. thaibox 2008. március 31. 02:13
  „Érdekelnek,hogy mik történnek drága kis hazámban, milyen események zajlanak, és egy két dolgon én is joggal felháborodhatok, és kifejthetem a véleményem,sokszor vagyok Magyarországon, tapasztalok negatív pozitív dolgokat, és erről talán alkothatok vélemémyt, persze az nem biztos hogy egyezik más véleményével, de nem vagyunk egyformák! Amúgy drága volt balos én Demokrata vagyok ugyanis Amerikában élek! Éppen most jöttem vissza Magyarországról! Bocs haver!
  Neked nem mindegy, hogy melyik ember balos vagy jobbos? Neked attól jobb lesz a lelki világod ha tudod, hogy ki hol áll? Többség döntött , ez van, szopás! Ha balos voltál, mikor voltál balos, amikor rájuk szavaztál mi? Most akkor edd meg amit alkottál, azt szokták mondani, vagy tegyél a sok jobbossal, azért, hogy lecseréljék őket, aztán kiderül,hogy jobb lesz-e vagy nem? Te nem a saját érdekeidet nézed öreg? Én nem szavaztam,nem volt kire szavazni, nem jött be egyik politikája sem, illetve a stílusuk! Egyik sem vagyok, most sem szimpatizálok egyikkel sem! Max azt kérdezheted,hogy Obama vagy Clinton?”
 • 31. volt balos 2008. március 30. 23:10
  „Ego vagy thaibox? Irigylem az ilyen embereket! Semmi nem érdekli, csak a Gárda! De az nagyon! Balos, vagy liberós vagy?”
 • 30. thaibox 2008. március 30. 21:06
  „kiri01! A te neved se kutya, mintha kocsi renszámra emlékeztetne!
  Semmilyen érdeket nem tartok szem elött , csak a sajátom.
  A parasztlengődre nem reagálnék, azt viccnek fogom fel! :)”
 • 29. volt balos 2008. március 30. 19:04
  „Javaslom a maszoposoknak és a liberósoknak, hogy hozzászólásukat, beírásukat bocsáánatkéréssel kezdjék! Unyanis illik bocsánatot kérni mindazoktól, akiikk a Gyurcsány-kormány levét isszák! Nagy sz@rt kavartatrok elvtársak! A saját maszopos képviselőitek átszavaztak a liberálisokhoz! Elvtársak a bányászbéka fenekét is alulról nézzük miattatok! Nem szégyellitek magatokat? Elvtársak a gazdaságot kétvállra fektettétek, az államadósságot tovább halmoztátok, az önkormányzatokat eladósítottátok, az egészségügyet és az oktatásügyet tönkretettétek... Mit akartok még? Már Horn Gábor megmondta Fercsinek a nép üzenetét :" menj a pi..ába Feri!" Ugyanezt ajánlom mindazoknak, akik még mindig hisznek a meséikben!”
 • 28. kiri01 2008. március 30. 18:32
  „Thaibox.
  Neked a neved is olyan magyaros. Biztos te is a Magyar érdekektet tartod szem előtt. Biztos nem a média irányít téged. Tuti.
  Ui.: Nehogy véletlen bekapj egy parasztlengőt.”
 • 27. zéró 2008. március 30. 14:45
  „todoer !
  # egyetértek veled !
  Megszünt a kötelező katonaság,egye-fene !Csináljunk, így magyar a magyar ! Már ,csak éppen " Rúzsa Sándor "hiányzik, a betyár mindenit ! #”
 • 26. el lehet menni! 2008. március 30. 13:51
  „A történelem azt tanította meg velünk, hogy az erőszak, erőszakot szül. Mi a francot csodálkoznak a szoclibek egy civil szervezet létrejöttén, amikor mint az adófizetők pénzén élő pártok erőszakot alkalmaztak saját adófizetőivel szemben. Beleköptek a saját és a mi levesünkbe! Tűnjenek el végre az életünkből, ne tegyék még jobban tönkre ezt az országot!”
 • 25. thaibox 2008. március 30. 13:49
  „Komoly arcok vagytok! Gratulálok mindenkinek, köszönöm a jókívánságokat mindenkinek. Ezért tart ott ország ahol tart,mert tele vagy gyökerekkel! Jól nyomjátok! :) U.I.: nem a médi által vagyok félrevezetve, hanem ismerek személyesen, mondom személyesen Gárda tagokat és tökéletesen ismerem a nézeteiket! Csak én totál a nézetük ellen vagyok! Leszarom,hogy a Média kinek mit hazudik!
  Döntsön a bíróság!”
 • 24. todoer 2008. március 30. 12:45
  „Magyar Gárda : nem félek tőlük de nem is szimpatizálok velük .Van akit személyesen ismerek közülük, de ellentétben egyes hozzászólásokkal , meg tudtuk beszélni hogy a politikai nézeteink nem egyeznek és ennek ellenére megadjuk egymásnak a kellő tiszteletet . Csak a múltból már láttuk a munkásőrség példáját ( a megszüntetése népszavazási kérdés volt ha nem emlékeznének rá )és nem szeretném ha a M G hasonló szerephez jutna.
  Kettős állampolgárság kérdésében nem válaszolta meg a jobboldal és a Mgyarok Világszövetsége sem hogy milyen jogokkal járna ,választójog,eü ellátás , ingyenes oktatás ? Azt mondták szavazzuk meg( bianko cseek ? ) és majd utólag kialakul csakhogy az alkotmány nem tesz különbséget állampolgár és állampolgár között.Aki pedig állampolgárságot akar szerezni most is megteheti.”
 • 23. Dolgozó 2008. március 30. 11:29
  „Jó van ez így etársak? A GDP 50%-át elqrjuk! Támogatjuk cocciálisan a fekete munkásokat és a nem dolgozókat, a familiárisan hyperpigmentáltakat...stb.! A dolgozó egy harmad magyar meg vért izzad, hogy eltudja tartani családját! Én támogatom a Gárdát és törekvéseiket. Nemsokára beíratkozom.”
 • 22. csingiz 2008. március 30. 10:58
  „Kedves Kapuvári! Te hatósági jogköröket szeretnél a Gárdának???
  Egyébként mi az a: CIGÁNYMEGYE????”
 • 21. vipi 2008. március 30. 10:22
  „Kedves thaibox,te nagyon hülye vagy és nagyon tájékozatlan.Miért kellene a Gárdától félned?Senkit nem bántanak,és igenis tiszteletre méltó az,amit csinálnak.Nem kirekesztő magatartás ez,és nem fegyveres testület.Nem értem a problémádat.A bosszantó buzifelvonulások ellen nincs kifogásod,mert az nagyon liberális,ugye?Pedig a gyerekeidnek elég nehéz megmagyarázni,miért idétlenkednek a bácsik meg a nénik az utcán egymással...Éppen téged szeretnének bosszantani...
  Pont a Magyar Gárda zavar,te média által félrevezetett szerencsétlen honfitárs?”
 • 20. Kapuvári 2008. március 30. 09:11
  „csak aztán tegyenek is valamit,mert eddig csak szöveg van!kezdhetnék a cigánymegyékben,meg a tanárverőkön a munkát!eddig nem nagyon látszik a tevékenységük, de sok sikert nekik!lesz még jobb is!”
 • 19. kiri01 2008. március 30. 09:03
  „Nem tudom milyen félelmet kelthet a gárda, én ezt egyáltalán nem éreztem. (Bennem inkább reményt keltenek) De a szegedi Mars téren már többször éreztem félelmet amikorr inzultáltak tetves cigányok.”
 • 18. Nooormális? 2008. március 30. 08:31
  „Kedves Gárdaellenes Agyatlan Ostoba Ballib Média Által Félrevezetett Barátaim!

  A Magyar Gárdától félni nem kell, (Eddig még egy virágágyást sem tapostak le...)nevetni is lehet rajtuk,(Alkalmatlanok katonának). Azt azonban nem árt ha tudjátok, hogy például Dévaványán napokig segítettek a viharkárok elhárításában. Persze csak nappal, ugyanis éjszaka őrködniük kellett, hogy az ott portyázó tetves cigányok ne lophassanak el semmit.
  Tudtátok, hogy mikuláskor a győri szervezetük roma családoknak vitt csomagot? Tudjátok egyáltalán mivel foglalkoznak? Ja, hogy a szemét ballib média ezekről nem számol be?
  thaibox!
  Kívánok neked egész nap ordibáló, mocsokban, koszban élő, erőszakos, segélyt váró szomszédokat. Kívánom, hogy a gyerekedtől vegyék el a telefonját, persze az sem árt ha közben jól elverik. A vidéki nagymamádat fosszák ki minden évben, ne legyen érdemes tyúkot tartania, ne ültessen egy szál zöldséget, úgyis ellopják.
  Akkor legyél ilyen liberális, te ostoba barom!”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vegyi anyag robbanás egy miskolci családi házban

Vegyi anyag robbanás történt egy miskolci családi házban szombaton délután. Kiderült, egy végzett… Tovább olvasom