Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Módosul a vasúti menetrend a pünkösdi ünnep miatt

A Pünkösdi ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok a MÁV START és a GYSEV vonalain egyaránt.
Ünnepi menetrend szerint közlekednek a MÁV START személyszállító vonatai Pünkösdkor és környékén. Május 11-én, vasárnap az ünnepnapi menetrend lesz érvényben, míg május 12-én (hétfő) a vasárnapi, május 13-án (kedd) pedig a hétfői rend szerint közlekednek a szerelvények. Az eredeti menetrend szerdától áll ismét helyre. A megnövekedett ünnepi forgalom miatt a legnagyobb forgalmú vonalakon a MÁV-START Zrt. szükség esetén több kocsival látja el a vonatokat. Az utasoknak azt javasolják, hogy menet- és helyjegyeiket elővételben vegyék meg, illetve indulás előtt tájékozódjanak az ünnepi menetrendről a helyi tarifával hívható 06-40/ 49-49-49-es információs telefonszámon.

A Pünkösdi hétvégén Nyugat-Magyarországon, a GYSEV vonalain is ünnepi menetrend lép életbe. Május 11-én (vasárnap) ünnepnapi, május 12-én (hétfő) a vasárnapi, míg május 13-án (kedd) a hétfői rend szerint járnak a szerelvények a Győr-Sopron, a Sopron-Szombathely, valamint a Szombathely-Körmend-Szentgotthárd útvonalakon. A kényelmesebb utazás érdekében a GYSEV is több kocsival látja el a szerelvényeket. Az utasok az állomásokon található információs pultoknál és a www.gysev.hu honlapon tájékozódhatnak az ünnepi menetrendről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnevezte ombudsman jelöltjeit az államfő

Péterfalvi Attilát jelöli az adatvédelmi biztosi posztra Sólyom László köztársasági elnök. A jövő… Tovább olvasom