Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Új verzióval állt elő az állítólagos drogdíler

A hírTv-sek találták ki a drog-sztorit - állítja az a férfi, aki "dílerként" szerepelt a televízió Célpont című műsorában pénteken. Akkor azt mondta, hogy Veres János pénzügyminiszter kampányfőnöke akart csapdát állítani a tévé riportereinek, ezért akarta, hogy csempésszen drogot az autójukba.
A Független Hírügynökségnek viszont kedden azt nyilatkozta: a HírTv-sek ötlete volt a történet, akik arra voltak kiváncsiak, meddig mennek el a "másik oldalon" a Hír Televízió tönkretételében. Állítása szerint szimpátiából vállalkozott az együttműködésre, de arra nem számított, hogy drogdílernek, bűnözőnek tüntetik fel. A HírTv cáfolja a férfi állítását.

Soha életében nem volt köze droghoz, nem dílerkedett, nem adott, nem vett és nem is szedett kábítószert - állítja Baráth Miklós.

"Tudjuk meg, meddig mennek el a másik oldalon abban, hogy tönkretegyék a hírTv-ét" - Baráth Miklós szerint ez volt a tévések célja. Ő szimpátiából működött együtt a tévésekkel, ezért járult hozzá, hogy a riporterek lehallgató berendezést tegyenek rá, amikor Tóth Viktorral, Veres János pénzügyminiszter volt kampányfőnökével beszélt.

Baráth Miklós azt állítja: Tóth Viktor elzárkózott. Baráth Miklós szerint ezt a felvételt is odaadta a riportereknek, de ezt máig nem mutatták be.

Állítása szerint Tóth Viktortól kerülhetett a telefonszáma Helmeczy Lászlóhoz. Elmondása szerint az ügyvéd felhívta, és pénzt ígért neki, ha "megbuktatják őket - mármint a riportereket - ha kábítószert fogyasztanak vagy tartanak maguknál".

"Úgy beszéltük meg a dolgot, hogy én akkor kapok másfél millió forintot, ha vége az ügynek. Én tudtam, hogy ebből nekem nem lesz pénzem, mert nincs kábítószer" - mondta férfi.

Baráth Miklós azt állítja, most azért áll a nyilvánosság elé, mert nem számított arra, hogy a médiában bűnözőznek, kábítószerkereskedőnek, dílernek kiálltják ki.

A 33 éves férfit a rendőrség tanúként már kihallgatta, folyamatosan együttműködik a hatósággal.

A hírTv cáfolja a férfi állítását.

Olvasóink írták

  • 2. shallow 2008. augusztus 06. 10:00
    „Kedves Mai. Pontosan így volt.(Kossuth Rádió - nem HítrTV) Szényen a fenti cikkegyoldalú interpretációja.”
  • 1. mai 2008. augusztus 06. 06:47
    „A Kossuth Rádió ma reggeli (2008.08.06) hírműsorában nyilatkozó Baráth Miklós azt mondja, hogy először valóban Tóth Viktor kereste meg őt azzal, hogy valamit kellene tennie a nekik kellemetlenkedő Hír tévésekkel szemben. Ekkor kereste fel az információval a Hír tv-seket, akik kaptak az alkalmon, s csapdát csináltak Tóth Viktoréknak. Megérdemelték. Kérdésem: Ki volt az a személy, aki Tóth Viktor figyelmébe ajánlotta Baráthot???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták agy acélcsarnok állványszerkezetét Nagykanizsán

Ellopták agy acélcsarnok állványszerkezetét egy nagykanizsai cég telephelyéről - mondta el a… Tovább olvasom