Hallgassa élőben!
Fotó: Szegedi Fecsó Insta / Origo

Dagad a botrány: drogfogyasztással vádolják Szegedi Fecsót és új párját (videó)

Szerelme gyermekének édesapja a Tények Plusz riportjában tálalt ki: Bea csupán Fecsó pénze miatt van mellette, és ez még nem minden...

Mandula Ádám, Szegedi Fecsó szerelmének egykori párja azt állítja, Fecsóék drogokkal kínálták őt. Kijelentette, ők ketten kokain befolyása alatt állnak, kisfiát ettől félti.

Bea és Fecsó azonban Ádámra akadtak ki, miután megfenyegette a nőt. Ádámról durva videók kerültek napvilágra korábban, amiben fájlalja közös gyermekük, Medox hiányát, akit nem engedtek a közelébe – írja a Bors.

A baba véletlen csúszott be, nem tervezték. Az is kiderült, hogy Bea párkapcsolatban volt egy norvég férfival. Állítja, hogy a most 27 éves Bea terhesen is bulizott, másokhoz járkált. Azt bevallja Ádám, hogy szétverte egykori párja autóját, illetve azt is kimondta a kamerák előtt, hogy Bea pénzéért van Fecsóért. Fecsó szerint a gyermek elképesztő környezetben él, pisztolyokat pakolnak az asztalra otthon. Egymás ellen beszélnek a szülők.

Ádám mostani párja is alátámasztja szerelme állításait. Három hónapja nem látták a kisfiút. Azért akarja tönkretenni Bea Ádám életét, mert még mindig szereti őt. Ezt állítja az egykori valóságshowsztár.

Szegedi Fecsónak kedvese volt párjával gyűlik meg a baja, aki durva fenyegetésekkel próbálja megkeseríteni a szerelmeseket életét.

Hozzászólások

Barbie babát mintáztak a brit vakcina fejlesztőjéről
Eleinte maga a szakember is furcsállotta az őt ábrázoló figura ötletét.
Tízezrek tüntetnek a libanoni fővárosban a kikötői robbanás első évfordulóján
Az áldozatok képeit kezükben tartó tüntetők a többi között „forradalmat” sürgettek.
Műszaki átadás-átvétel zajlik a lányotthonban
Augusztus végére elkészül Ópusztaszeren az a speciális lányotthon, amelynek csaknem 270 millió forintos büdzséjét az Európai Unió és a kormány társfinanszírozásban biztosította. Már az átadás-átvétel zajlik a beruházásnál.
Nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak
A makói fürdőbővítéshez kapcsolódó forgalmi rend változásokról tartottak szerda délután sajtótájékoztatót.
Megújul az SZFE, évtizedes elmaradásokat pótolnak a fejlesztések
Szarka Gábor, az SZFE kancellárja szerint egy sikeres felvételi időszakot is maguk mögött tudhatnak.
A Xiaomi első helyezett lett az európai telefonpiacon
A Xiaomi 25%-os piaci részesedéssel az összes gyártót megelőzve áll az első helyen az európai okostelefon-szállítások dobogóján.