Hallgassa élőben!
Fotó: Instagram / Weisz Fanni

Falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes testét Weisz Fanni

Órási mennyiségű lájkot és bókot zsebelt be Weisz Fanni legutóbbi fotójáért, amelyen feszes testét egy falatnyi bikiniben mutatta meg.

Weisz Fanni nem gyakran mutat magáról bikinis fotókat, így nem meglepő, hogy ezúttal is elvarázsolta rajongóit az Instagram-oldalára posztolt képével. Ő már javában élvezi a nyarat, a pezsgőfürdőzéshez pedig egy ultra szexis bikinit választott. A kép azt sugallja, épp pezsgőfürdőzéshez készült – szúrta ki a Bors.

A posztokból és a lájkokból egyértelműen kiderül, hogy nem csak a férfi, hanem a női rajongóknak is elnyerte a tetszését.

A tegnapi verőfényes napsütés. Imádtam

– írja Fanni.

Hozzászólások

Csak egy irányba közlekedhetünk a Belvárosi hídon
Augusztus 1-jén, vagyis vasárnap újabb forgalmi változások léptek érvénybe a Híd utca felújítása miatt, melyek a tervek szerint augusztus 22-ig tartanak.
A döntős helyek mutatják az erőnket – Sós Csaba
Egyetlen ember szállította a két magyar úszóérmet Tokióban, ám Sós Csaba szövetségi kapitány határozottan állítja, hogy nem csak egy nagy úszónk van.
12 órát is várakoztak a hétvégén a határon
Csütörtök óta folyamatos a várakozás a Röszke autópálya-határátkelőhelyen. A szolgálatot teljesítő rendőrök vasárnap hűtött ásványvizet osztottak a sorban álló utasoknak.
A szoptatásért sétáltak
Az Anyatejes Táplálás világhetét 1992 óta augusztus első hetében ünnepeljük.
Összefogtak a családokért a civilek Szegváron - Fotók
50 kiló burgonyából és 160 tojásból helyben kisütött tócsni, palacsintából pedig 500 darab fogadta szombaton egész nap a családokat a szegvári Károlyi kastély kertjében.
A mianmari junta vezetője többpárti választásokat ígér
A katonaság fél éve buktatta meg a kormányt, az országban azóta bizonytalan a politikai helyzet.