Hallgassa élőben!
Fotó: Bors / Knap Zoltán

Mi lehet vele? Balázs Fecó barátja sem tud semmit a zenészről

Úgy tudni, még mindig mélyaltatásban, lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a fertőzéssel a 69 éves zenészlegenda, de új információ nem érkezik róla.

A Bors mindennap érdeklődik, és olvasóinak azonnal beszámol Balázs Fecó állapotáról, amely több mint egy hete változatlan. A lap úgy tudja, a tizedik nap környékén jár az énekes, amit lélegeztetőgépre kapcsolva, mesterséges kómában tölt.

Az utolsó információm az, hogy stabil, de változatlan az állapota, de ma még nem értem el a feleségét, nem tudok semmit. Csak remélni tudom, hogy ez nem jelent semmi rosszat, csak azt, hogy nincs számottevő javulás, ami nyilván egy idő után szintén aggasztó tud lenni

– mondta kissé gondterhelt hangon DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila, aki Fecó és felesége, Imola jó barátja, így elsők között értesül a zenésszel kapcsolatban mindenről.

Úgy tudni, Balázs Fecó november 14-én saját maga ment be a kórházba, s előtte még felhívta a lemezlovast, hogy tudassa vele, elkapta a koronavírus. Másnap, a következő hívást azonban a DJ már Imolától kapta, aki rossz híreket közölt. Fecó azóta nincs magánál, mélyaltatásban tartják, s lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a betegséggel.

A 69 éves zenész vérplazma-terápiát kap a kórházban, amivel igyekeznek levinni a vírus szintjét a szervezetében. A plazmát pedig olyanok adományozzák, akik már kigyógyultak a vírusból, és a vérük gazdag az ellenanyagban.

Hozzászólások

hirdetés
A Dal 2021 – Erős egyéniségek alkotják a zsűrit
Negyedmillió embert sújt az Eloise ciklon Mozambikban
Sátrakra, menedékekre, takarókra, ivóvízre, maszkokra, higiéniai termékekre van a legnagyobb szükség.
Változóan felhős idő lesz, elszórtan hózáporokkal
Szerdán a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között alakul.
Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban
Mire a tűzoltók kiérkeztek, az épület teljes terjedelmében égett.
A munkahelyi személyes kapcsolatok fontosak a magyar munkavállalóknak
A munka iránti elkötelezettséget leginkább a kollégákkal és a felettessel való kapcsolat, valamint a sikerek nyilvános elismerése erősítheti.
Bezárták az ausztriai edzőtábort, hazatért a magyar cselgáncsválogatott
13 ország több mint kétszáz dzsúdósának a koronavírus új mutációjának megjelenése miatt kellett hazautaznia.
Az orosz kormányfő februárra ígérte a második orosz vakcina tömeggyártását
Az első orosz vakcinát, a Szputnyik V-t eddig 14 országban jegyezték be.