Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Aktuális pályázati lehetőségek vállalkozásoknak

Fehér Éva, az IR Intelligens(R) Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója a vállalkozások számára még nyitva álló pályázati lehetőségekről tájékoztatta portálunkat.
2018. szeptember 10-től kezdődően lehet pályázni a GINOP-8.3.5-18 „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram" keretében. A felhívás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása amely olyan fejlesztést eredményez, ami javítja a technológiai felkészültséget.
A felhívás keretében az alábbiakra lehet pályázni:

1. új tárgyi eszköz beszerzése
2. immateriális javak beszerzése (önállóan nem, kizárólag a tárgyi eszköz beszerzéshez kapcsolódóan támogatható)

A kölcsön összege minimum 1 millió forint – maximum 50 millió forint. Kezdő vállalkozások is igényelhetnek támogatást, vagyis olyan vállalkozások, akik még nem rendelkeznek 1 teljes, lezárt üzleti évvel. Az általuk igényelhető hitel összege maximum 25 millió forint lehet.

A kölcsön kamata 0% / év és nem kerül felszámításra sem kezelési költség, sem előtörlesztési díj. A kölcsön a Végső kedvezményezett által bármikor előtörleszthető vagy végtörleszthető anélkül, hogy az a kölcsön kondícióinak romlását, vagy terheinek, költségeinek növekedését eredményezné.

A Hitelprogram keretében Támogatásra jogosultak Magyarország területén székhellyel rendelkező, gazdaságilag potenciálisan életképes, azonban finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások.

A program keretében 2020. november 01-ig lehet Hitelkérelmet benyújtani.

TOVÁBBI A VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA JELENLEG MÉG NYITVA ÁLLÓ PÁLYÁZATI LEHTŐSÉGEKRŐL ITT TÁJÉKOZODHAT.

A pályázatírást bízza az IR Kft-re, hogy a pályázati előírásoknak megfelelő támogatási kérelmet nyújthasson be minél előbb! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Pályázzunk együtt!

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. élenjáró informáltsága és szakmai kompetenciája révén hatékonyan biztosíthatja önnek a következőket:

Teljes kivitelezés: Cégátvilágítás. - Pályázati feltételeknek való megfelelőség vizsgálata. - Pályázatírás. - Teljes projektmenedzsment, Weboldal/webáruház készítés + ERP egy rendszerben, Mobil platform, Egyedi fejlesztések és design.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

PM: az átlagos bruttó bér majdnem 325 ezer forint

PM: az átlagos bruttó bér majdnem 325 ezer forint
Júliusban 12,8 százalékkal volt magasabb a bruttó átlagkereset az egy évvel korábbinál. Tovább olvasom