Pályázatok felhőalapú online üzleti szolgáltatásokra

Nagy mennyiségű forrás van a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 ,,Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázatban.

– Még mindig nagy a forrás GINOP-3.2.2-8.2.4-16 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” pályázatban, – informált minket Fehér Éva, az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója!

Kik indulhatnak a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 pályázaton?
Mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt üzleti évvel, és a legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 2 fő volt a statisztikai létszámuk.

Mire lehet pályázni GINOP-3.2.2-8.2.4-16 pályázaton?
A konstrukcióban két célterületre lehet együttesen vagy külön-külön támogatási kérelmet benyújtani:
I. Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása – on-premise vagy in house módon, vagyis vállalkozáson belül történt üzleti IKT rendszer, illetve alkalmazás bevezetés (helyben telepített saját szoftver bevezetése).
II. Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) és egyéb online vállalati szolgáltatások, megoldások terjesztése és bevezetése a kkv-k körében (felhőalapú szolgáltatások bevezetése).

Mindkét célterület esetében azon üzleti IKT megoldások támogathatóak, melyek az alábbi funkcionális területekre vonatkoznak:
1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
2. Gyártási terület;
3. Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;
4. Kontrolling és döntéstámogatás;
5. Beszerzési, logisztikai terület;
6. Táv- és csoportmunka támogatás;
7. Pénzügyi, számviteli terület;
8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
9. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
10. Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow);
11. Elektronikus iratkezelési megoldás;
12. Tudásmenedzsment specializált megoldás;

Kizárólag a I. helyben telepített saját szoftver bevezetéséhez kapcsolódóan az alábbi üzleti IKT megoldások támogathatóak:
13. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás;
14. Térinformatikai és földrajzi információs (GIS) specializált rendszer;
15. RFID technológiát alkalmazó specializált rendszer;
Kizárólag a II. felhőalapú szolgáltatások bevezetéséhez kapcsolódóan az alábbi üzleti IKT megoldások támogathatóak:
16. Online (elektronikus) fizetési megoldás;
17. Szolgáltatásmenedzsment.

Vagyis: az Ön cége kap egy új weblapot vagy internetes boltot, mely össze van kötve mobiltelefon alkalmazással. Kapcsolódik hozzá számlázás, raktárkezelés, iktatás, gyártásvezérlés és minden olyan más szoftver, mellyel, az ügyfelekkel tudja tartani a kapcsolatot vagy az eltárolt adatokból vezetői információkat tud kinyerni.
A szoftverek működtetéséhez szükséges eszközöket is meg tudja venni, melyek lehetnek: szerverek, számítógépek, notebookok, tabletek, mobilok.

Mekkora összegű támogatásra lehet pályázni?
A vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 1 millió Ft, maximum 24 millió Ft lehet. A vissza nem térítendő támogatás maximális az összes elszámolható költség 40 %-a.
A kölcsön összege: minimum 1,25 millió Ft, maximum 37,5 millió Ft lehet.
Pályázatnak melléklete a maximális költségvetés kalkulátor, amelyet mi Önnel konzultálva kitöltünk a cég átvilágításakor!

Mit kell tennem, hogy pályázni tudjak?
ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB DOLOG: VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK! MI MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT ÁTADUNK ÖNNEK A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 PÁLYÁZATRÓL! PÁLYÁZZUNK EGYÜTT!

Weblap/webáruház készítését vállaljuk!
Cégünk a weblap/webáruház készítést – már több mint 15 éve – marketinges szempontok alapján végzi azzal a céllal, hogy minél több információt tudjunk átadni az olvasókról/látogatókról a honlap birtokosának. Professzionális grafikai tervezéssel és webfejlesztőkkel állunk az Önök rendelkezésére a tökéletes weboldal létrehozásában.
Célunk, hogy ne csak egy webáruházat, hanem komplex weboldalt adjunk partnereinknek, és így minden funkciót egy weboldalon tudjanak megvalósítani.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. élenjáró informáltsága és szakmai kompetenciája révén hatékonyan biztosíthatja önnek a következőket:
Teljes kivitelezés: Cégátvilágítás. – Pályázati feltételeknek való megfelelőség vizsgálata. – Pályázatírás. – Teljes projektmenedzsment, Weboldal/webáruház készítés + ERP egy rendszerben, Mobil platform, Egyedi fejlesztések és design.