Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Újra kinyitott az Anno vendéglő

Hódmezővásárhely - Kétéves szünet után újra megnyílt az átalakított, felújított Anno vendéglő a 47-es főút mentén.
A 2005 őszétől nem üzemelő Anno vendéglőt – akkor tűz emésztette el a belső tér egy részét – Köves Attilától olyan szegedi és makói érdekeltségű vállalkozói csoport vásárolta meg, amely továbbra is étteremként kívánta üzemeltetni. A felújításba, bővítésbe idén májusban vágtak bele, és azt ígérték, júliusban már betérhetnek hozzájuk az első vendégek. A tervezettnél több javítási munka miatt csúszott a határidő – mint arról be is számoltunk –, végül december közepén, múlt héten pénteken tartották a hivatalos megnyitót.

– Nem vertük nagy dobra az eseményt – árulta el Felmérai Szilárd, az Anno üzletvezetője. – Mert szinte magunk sem hittük, hogy ez végre megtörténik. Rengeteg probléma adódott a felújítás alatt, de a legnagyobb gondot az jelentette, hogy késtek a konyhai gépek szállításával, azok nélkül pedig nehéz vendéglőt működtetni. De ez is megoldódott, elkészült, szép az étterem, új és felújított bútorok várják a hozzánk betérőket, egyszerre kétszáz vendéget tudunk kiszolgálni.
Az étteremben a föld színei dominálnak, meleg és egyben rusztikus hangulatot árasztva. A több ezer példányban kinyomtatott étlap pedig rendhagyó: újság, napilap formátumú, Anno hírnök, Anno news és Anno zeitung névre hallgat. Ezt a vendégek magukkal vihetik.

– Pillanatnyilag az átmenő forgalomra számíthatunk – mondta Felmérai. – A 47-esen autózók látják a parkolóban sorakozó kocsikat, és megállnak. Még egy hete sem vagyunk nyitva, de már akadt olyan, aki betért hozzánk, majd másnap elhozta a családját is.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mocsarasodik Mártélyon a Tisza holtága

Mártély - Tanösvénybővítés, erdei tornapálya, vízitúra-útvonal, mini arborétum kialakítása: sorolhatnánk azokat a fejlesztéseket, melyeket a vásárhelyi önkormányzat tervez a hozzá tartozó mártélyi üdülőterületen. Tovább olvasom