Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Prostik kuncsaftjait zsarolták Kecskeméten

Kecskemét - Veréssel és fenyegetéssel kényszerítették Kecskemét határában, a 44-es főút 12-13 kilométerszelvénye között dolgozó prostituáltak kuncsaftjait a nőket futtató bűnözők arra, hogy a "szolgáltatás" igénybevételét követően további jelentős - több tíz-, esetenként több százezer forintot - fizessenek.
A büntetőügyben most öt személy ellen emelt vádat az ügyészség, bűnszövetségben, élet, testi épség ellen, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás, illetve kitartottság miatt. A vádlottak közül ketten előzetes letartóztatásban, a többiek szabadlábon várják a bírósági eljárás kezdetét - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szabó Ferenc megyei főügyész-helyettes.

Az út szélére kiszállított prostituáltakat folyamatosan figyelte és őrizte a bűnszervezet néhány tagja, akik ezért naponta 4-7 ezer forintot kaptak minden nő után. A most elkészült vádirat szerint az autóval érkezett, majd a közeli erdőben a "szolgáltatást" 3-4 ezer forintért igénybevevő férfiakat az aktust követően a verőemberek megfenyegették és megzsarolták. A legtöbb esetben azt mondták a megfélemlített sértetteknek, hogy túllépték a szolgáltatás kialkudott időtartamát, ezért többet kell fizetniük. Amennyiben nem fizetnének, úgy nem csak nekik esik bajuk, hanem a családjuknak is, valamint szétverik az autójukat.

Az ügyészség szerint a prostituált közben tovább erősítette a sértettben a fenyegetettség érzetét azzal, hogy figyelmeztette a kuncsaftokat: inkább fizessenek, mert a bűnbanda tagjai bármire képesek. Amennyiben viszont fizetnek, akkor nem esik bántódásuk. Aki azonnal nem tudott fizetni, azt arra kényszerítették, hogy fiktív adásvételi szerződést írjon autójáról, amelyben a banda valamelyik tagját tüntette fel vevőnek. Azt állították, ha visszatér a kizsarolt összeggel, akkor széttépik a szerződést.

A vádirat szerint az átlagosan kizsarolt összeg esetenként 10-150 ezer forint volt. Ugyanakkor akadt olyan sértett, akitől több részletben 340 ezer, mástól 365 ezer forintot szereztek. A büntetőpert a Kecskeméti Városi Bíróságon várhatóan ősszel kezdik majd tárgyalni.

Olvasóink írták

 • 10. Walaky 2010. január 12. 17:52
  „Nevetségesek!
  REggel cumi, aztán a másik kocsi meg beviszi, ha a strici nem fizetett eleget:(”
 • 9. bélás 2009. augusztus 05. 12:04
  „Kechkemet= Chikago”
 • 8. klj_54 2009. július 25. 12:17
  „7. hozzászólás Moneymaker 2009.07.05. 13:53

  VAn kis igazságod!
  Amíg 386 (nagyrészt) megélhetési bűnöző van a parlamentben, ne várj változást!
  De akkor se ha Ovi fijú és bandája kerül kormányra. MErt akkor a kétharmad birtokában azonnak királyság lesz, első Viktorral az élen!”
 • 7. Moneymaker 2009. július 05. 13:53
  „A gond ott van szerintem hogy nekünk fehér embereknek esélyünk sincs megvédeni magunkat.
  Mert a törvény mindent megtesz, hogy az átlag roma sokkal jobban védve legyen mint bármelyik becsületes magyar ember.
  Kedves honfitársaim amikor adót fizetek, gondoljatok arra, hogy a lassan 1.2 millió roma eltartásáért teszitek, akik cserébe majd a magyar lányokat kihozzák az árvaházból, és addig verik amíg egész nyomorult szánalmas szenvedés teli kis életükben állhatnak az út mellet. Ha meg nem simán elvágják a torkukat, vagy összevagdossak az arcukat . Amikor meg a magyar ember megpróbálja megvédeni magát, a melegektől, a kurváktól, a bűnözőktől, a romáktól, és mindenkitől aki az életére tör, akkor a soc-lib kormány ökle keményen az arcába vág. ,,Kusshadj magyar, nem érdekünk hogy életben hagyjunk" És perverz örömükben kezeiket morzsolgatva tovább folytatják népünk tervezett elpusztítását. A Bajnai vagy Gyurcsány-féle nemzetgyilkos hazaárulók simán vezethetik az országot, de bárkit aki szólni mer a magyarság érdekeiért mint a Budaházi meghurcolnak.
  A magyar gárda meg szerintem egy szép próba volt arra ,hogy e nép valamit tegyen a saját védelméért. Fel is oszlatták, és szétverték, mert szerintük nem lehet, hogy a magyar ne félelemben éljen az etnikumtól.”
 • 6. Sziszifusz 2009. május 27. 21:06
  „Balotaszállástól Pirtóig egy szegedi cigánycsalád fennhatósága alá tartozik az útszéle. A lányoknak a kedves mama a madamja! Az egyik, árvaházból hozott "kislány" megpróbált megszökni! A rendőrök visszahozták!
  Még véletlenül sem tanácsos átlépniük más területére, mert az már a következő banda területe és háborús ok lehet! "Magániparos" hölgy az útszéli műfajban nincs, mert gyorsan elcsúfítják, vagy "betörik", ahogy barátom házát erre a célra bérlők mondják "dicsekvésből"!”
 • 5. klj_54 2009. május 27. 08:55
  „3. hozzászólás hehe 2009.05.26. 22:13

  Ott nem le hanem FEL-állni szoktak :)
  De, sosem tudhatod mikor szorulsz rá egy ilyen szolgáltatásra, tehát ne ítélkezz.”
 • 4. hazaipalya 2009. május 27. 05:14
  „<moderálva off>”
 • 3. hehe 2009. május 26. 22:13
  „MEGÉRDEMI AKI ILYENEKEL LE ÁLL !”
 • 2. dodó 2009. május 26. 21:33
  „A Gárdától rettegve, éhezve, a nácifasisztanyilasrasszistavonagáboristatrappista gádzsók által kirekesztve, de folytonosan a beilleszkedésre és szeretetet kapni-adni vágyva bármennyire el van telve a szíve békével és szeretettel, csak megtéved szegény rablócigány strici és qrva honfitársunk!
  Értsük meg őket!
  Reméljük, a hatóságok is figyelembe veszik áldozati mivoltukat és azt, hogy ez csak szeretni-tisztelni-elfogadni való kultúrájuk része!”
 • 1. Yucca 2009. május 26. 21:18
  „Az ilyen szolgáltatásokat ilyen körülmények között igénybevevő pasikat nem tudom sajnálni. Aki a farka után megy, így (is) járhat.
  Amúgy meg egy kis gógyival rendelkező férfinak tudnia kell, hogy a prostik mögött általában nem finomkodó, gátlástalan futtatók állnak. Sorry!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

425 vetítés és 31 Oscar díjas film a kecskeméti fesztiválon

Kecskemét - Idén 425 vetítéssel várja az érdeklődőket június 17. és 21. között a Kecskeméti… Tovább olvasom