A megyében is jól fogható az év hala

Hozzászólások

Még elcsípheti a soul–blues visszavonuló fenegyerekét!
A legjobbak között számon tartott fehér soul–blues énekes, Ian Siegal tavaly év végén bejelentette, hogy 2020 után visszavonul a koncertezéstől.
Új kihívások a zöldség-gyümölcs termesztésben
Változó étkezési trendek, éghajlat, technológiák, változó piaci viszonyok. Új, tőkeerős külföldi befektetés az országhatár innenső oldalán. A változások menedzselésére, pozitív megélésükre kaphatnak gyakorlati tanácsokat azok, akik részt vesznek 2020. március 5-én Szegeden a Zsendülés VI. Kertészeti Konferencián. Ezen az interaktív rendezvényen a döntéshozók és az ágazat szereplőinek közös gondolkodása a cél: megtalálni azokat a kitörési lehetőségeket, melyek segítik a zöldség-gyümölcsök versenyképes piacra juttatását bel- és külpiacokon egyaránt.
ÚtOn: A hídon már belassult a forgalom
A városba vezető utakon, külső körutakon, és szinte mindegyik sugárúton sok a jármű, a főbb csomópontokon kisebb-nagyobb sorok vannak a lámpáknál.
Londonban is lehetne az idei olimpia?
Shaun Bailey konzervatív polgármesterjelölt szerint London meg tudná rendezni az idei olimpiát és paralimpiát, ha a koronavírus-járvány miatt Tokióból el kell mozdítani a sporteseményt.
Budapest-Bamako: célba ért a deszki Molnár család
A sierra leonei érkezést követően mind az útburkolat, mind a Deszkről induló Molnár család arca kisimult, kicsit feledtetve az addigi megpróbáltatásokat.
Székely Aladár fotográfiáiból nyílik kiállítás
A tárlat március 29-ig látogatható a Magyar Fotográfiai Múzeumban Kecskeméten.