Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

A lájkgyűjtés sikeres volt: Joulupukki Maroslelére látogat

Maroslele - Sikeres volt a Facebook.com/marosleleokosfalu oldalon a gyerekek lájkgyűjtése, így csütörtökön a maroslelei Mikulás-nap vendége lesz Joulupukki, a lappföldi Télapó.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Joulupukkit a maroslelei faluházban várják majd a gyerekek, ahová a program szerint 10 órakor vonul be.

A látogatás a Maroslelei Általános Iskolában szeptember óta folytatott mobiltechnológiai programunkra is ráirányította a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A közös munkát összefoglaló videóra a Facebook összesítése szerint 3190 lájkot és 1211 megosztást kaptunk. A Maroslele Okos Falu programot a Vodafone Magyarország, a Délmagyarország/Délvilág napilap és Maroslele önkormányzata indította el azzal a céllal, hogy a kistelepülésen a tudatos újmédia-használatot fejlessze.

Az eseményen köszöntőt mond Martonosi György, Maroslele polgármestere, R. Tóth Gábor, a Délvilág és a Délmagyarország főszerkesztője, valamint Marchhart Pál, a Vodafone helyettes vezérigazgatója.

A Mikulás-napon előbb Joulupukki kap ajándékot a maroslelei iskolásoktól, majd ő maga osztja ki az ajándékokat a megjelent gyerekeknek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novák István padot kap

Sikeres volt az adománygyűjtés, így a jövő év elején tábla örökíti majd meg kedvenc Szent István téri padjánál a város februárban elhunyt főépítészét, Novák Istvánt Makón. Tovább olvasom