Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Segítség a vállalkozóknak

A szegedi Progress Vállalkozásfejlesztő Alapítvány és a gazdasági tárca együttműködésének értelmében a makói Csanád Gazdaságfejlesztési Kht. is csatlakozott ahhoz a hálózathoz, amely ingyenes tanácsadással szolgálja a Maros-parti városban, vagy a környező tizenhat kistelepülésen bejegyzett kis- és középvállalkozásokat.
A szegedi Progress Vállalkozásfejlesztő Alapítvány és a gazdasági tárca együttműködésének értelmében a makói Csanád Gazdaságfejlesztési Kht. is csatlakozott ahhoz a hálózathoz, amely ingyenes tanácsadással szolgálja a Maros-parti városban, vagy a környező tizenhat kistelepülésen bejegyzett kis- és középvállalkozásokat. Pallagi Róbert, a közhasznú társaság egyik ügyvezetője kiemelte: egy évben háromszor gyakorlatilag bárki térítésmentesen igénybe veheti az információs szolgáltatást.

Az ügyvezető hozzátette: ő és Szász György vár minden vállalkozót, aki cégalapításon, vagy társaságának továbbfejlesztésén gondolkodik. Különösen pályázati témában szorulnak sokan a tanácsadásra. Megtudtuk, a Progress által megnyert pályázat alapján csaknem hatezer tanácsadás finanszírozható, így akár több száz cég és vállalkozó is kérdésekkel fordulhat a kht.-hoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bontják a házakat a makói Tescónak

Már bontják a megvásárolt házakat az Aradi utcának azon a szakaszán, ahol a Tesco Globál Rt. készül… Tovább olvasom