Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Szántó új albuma

Új festményalbum megjelentetését tervezi a makói Szántó János, aki egyben novelláit és verseit is a képeihez mellékeli. Ha az anyagiak engedik, egy hónapon belül kiadják a művet.
Szántó János festőművész korábban, 1999-ben már megjelentetett egy hasonló művet, amiben addigi munkásságát mutatta be. A most tervezett könyvben versekkel, novellákkal együtt jelennének meg az újabb képek.
– A munkásságommal kapcsolatos cikkek, írások mellett a legújabb verseimet és novelláimat is közlöm, a szerkesztést vállaló Kiss László, aki a kulturális tárca vezető főtanácsosa, úgy válogatja össze legutóbbi festményeimet, hogy harmóniában legyenek az írásokkal. A galériában kiállított képek mellett a magángyűjteményekben lévők is az albumba kerülnek – mondta a művész.

A kiadás egyetlen gátját jelenleg az anyagiak képzik, ezért a szerkesztővel együtt támogatókat keresnek. A tervek szerint a korábbi, könyv méretű kiadvánnyal szemben most nagyobb formátumú, albumot jelentetnének meg, összesen körülbelül ötszáz példányban. A könyv címe: Sorsok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötvenkétmillióból kollégiumi bútorok

Összesen ötvenkétmillió forint értékben bútorozzák be Makó új kollégiumépületét. A közbeszerzési… Tovább olvasom