Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Szentpéteri Csilla átadta a műszereket a makói kórháznak

Szentpéteri Csilla átadta a műszereket a makói kórháznak
Átadta a jótékonysági koncert bevételéből vásárolt műszereket a makói kórháznak Szentpéteri Csilla zongoraművész. Az adományokból 4,1 millió forint folyt be - a berendezéseket a sürgősségi osztály kapja meg.
Négy betegőrző monitor, egy 12 csatornás EKG-berendezés és két infúziós pumpa – ezeket vásárolták abból a pénzből, ami Szentpéteri Csilla makói születésű zongoraművész és barátai jótékonysági estjének köszönhetően összejött.

Mint beszámoltunk róla, november végén a Hagymaházban egy napon két koncertet is adott a társaság; a művésznő mellett helybeli tehetségek, valamint két sztárvendég, Keresztes Ildikó és László Boldizsár is színpadra lépett. Az eladott jegyekből, illetve a több mint 80 támogató felajánlásaiból összesen 4,1 millió forint gyűlt össze.
 

A pénzből időközben beszerzett műszereket, amelyek a sürgősségi osztályon fogják segíteni a munkát, Szentpéteri Csilla péntek délelőtt személyesen adta át a makói kórház telephelyvezetőjének, Nagy Jenőnek. Utóbbi megköszönte a felajánlást, és elmondta,
 

a berendezések a lehető legkorszerűbbek, és komoly támogatást jelentenek a gyógyító munkában.

A művésznő emlékeztetett arra, hogy egy hasonló jótékonysági koncertet már szervezett tavaly – akkor 2,7 millióval sikerült segíteni a gyermekellátást. Azt is megígérte, hogy jövőre folytatja a jótékonykodást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpárút épül Palotától Mezőhegyesig

Kerékpárút épül Palotától Mezőhegyesig
Most már biztos, az útfelújítás mellett megépül a kerékpárút is Mezőhegyes és Csanádpalota között.… Tovább olvasom