Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 29°C Még több cikk.

A buszülésre kakilt egy utas

Szeged - A busz ülésén végezte el nagydolgát, majd a függönybe törölte fenekét egy utas vasárnap hajnalban Szeged és Csongrád között. Az ülést újra kell kárpitozni.

Vasárnap délelőtt gusztustalan látvány fogadta a Szegedről Csongrádra megérkező távolsági busz vezetőjét: az egyik ablak melletti ülésen egy kupac emberi ürülék bűzölgött. A láthatóan hasmenéssel küzdő utas igénytelenségét tovább fokozta, hogy a busz függönyébe törölte meg dolga végeztével fenekét.

– Az autóbusz-vezető, miután az állomáson ezt észlelte, az ülőlapot kiszerelte és a függönyt levette, a lehetőségekhez mérten letakarította és a ládába elhelyezte, majd visszaindult Szegedre, ahol a garázsszolgálatnál a garázsmester utasítása alapján a takarítókhoz vitte az ülést - tudtuk meg az eset kapcsán a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt.-től.

A buszt hétfőn tisztították, de újra kell kárpitozni az ülést. Az jármű két napra kiesett a munkából. – Tettenérés esetén lehet kérni rendőri intézkedést, utólag viszont már nehéz bárkit is felelősségre vonni – mondta el DAKK Zrt. illetékese. – Ez esetben is a busz hátsó részében, kevéssé belátható helyen történt a károkozás, vélhetően ezért nem vette észre senki. Szerencsére a hasonló esetek meglehetősen ritkák. 

Kisebb baleset korábban is történt már közösségi járművön, erről ide kattintva olvashat.

Nyitóképünk illusztráció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bűntény a Kecskeszigeten

Új bemutatót tart az Impro Társulat: szombaton 19.30-tól Ugo Betti Bűntény a Kecskeszigeten című… Tovább olvasom