Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

A Délmagyarország-Hági Szurkolói Klubban Birkás Balázzsal drukkolhattak - Deszken Anglia a menő - Galéria

A deszki U9-es és U11-es csapat volt a Délmagyarország-Hági Szurkolói Klub vendége. A fiatalok a világbajnok kajakos Birkás Balázzsal nézték végig az Anglia-Panama meccset.
"Anglia! Anglia!" - zengett a Délmagyarország-Hági Szurkolói Klubban a deszki gyerekek csatakiáltása. Egyedül Szabó László szorított Panamának. Kende, Szabó László kisfia csak annyit mondott erre: "Ááá!"
"Harry Kane a kedvenc!" - mondták többen, majd talpra ugrott mindenki, hiszen Stones vezetést szerzett a szigetországiaknak. "Apa, még mindig Panamának szurkolsz?" - kérdezte Kende. "Igen!" - jött a válasz. "Pedig ők biztos, hogy nem nyernek!" - kommentálta az esélyeket a hét éves kisfiú.
 

A legkisebb korosztály Deszken az U7-es csapatunk, a legnagyobbak az U19-esek. Négy edző foglalkozik a gyerekekkel. Deszken a futball mellett a cselgáncs, a tánc, kézilabda, kerékpár és tömegsport szakosztály működik, így a helyi gyerekek több sportág közül választhatnak. 
"Gyerünk Kane! Rúgd be!" - berúgta így a tapsrudak ismét a magasba emelkedtek, 2-0-ra vezetett Anglia.
"Ez az!" - mondta Márk, miközben egy panamai játékosnak nem sikerült a beadás. Dávid Márk elmondta, hogy csatárként szerepel saját csapatában, és szerinte simán 3-1-re nyernek az angolok. 

A szünetben fejelőbajnokságot rendeztünk, a díjat Birkás Balázs világbajnok kajakos adta át. A szegedi kitűnőség vasárnapra szabadnapot kapott, nem kellett edzenie, azonban így sem unatkozik, hiszen egyetemi vizsgájára készül, a mérnöki karon harmadéves, és még az utolsó hétre hat vizsgája maradt. 
A vége nagyon sima angol győzelem lett, zengett is a lefújáskor, hogy "Anglia! Anglia!"

A Délmagyarország-Hági Szurkolói Klub vendégei voltak: Dávid Márk, Szabó Kende, Nagy Dávid, Buzdorján Milán, Samu Roland, Varga Dániel, Pál Botond, Cserháti Mihály, Dávid Gergő. Kocsis Tamás és Király Csaba Bence edzők. Szabó László elnök.
 
A Délmagyarország-Hági Szurkolói Klubban Birkás Balázzsal drukkolhattak. Fotó: Török János (Galéria)

Király Csaba Bence edző. - Három éve foglalkozunk velük, három edzésen vesznek részt, Bozsik-program állandó résztvevői vagyunk. Átadások gyakorlása játssza a főszerepet, erre helyezzük a fő hangsúlyt. Szerencsére a sok gyakorlásnak megvan az eredménye, mert a meccseken ezt visszakapjuk a gyerekektől. Harmincöt gyerek jár a két korosztályban edzésre. Minden adott a gyakorlásra, télen a deszki sportcsarnokban tudunk edzeni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az esemény az igazi győztes - hetedjére háborúztak a kapusok Szegeden

Az esemény az igazi győztes - hetedjére háborúztak a kapusok Szegeden
Négy kategóriában avattak győztest a Porsche Szeged Kapusháborún, azonban a legnagyobb siker mégis… Tovább olvasom