Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 26°C Még több cikk.

Gyilkosság Szatymazon: a fészerben találták meg a nőt

Szatymaz - Hozzátartozói jelentették be szerda délután a rendőrség ügyeletére, hogy Szatymaz külterületén otthonában holtan találtak egy idős nőt.
Az éjszakába nyúló helyszíni szemle, valamint a még éjszaka során elvégzett igazságügyi boncolás megerősítette, hogy a 84 éves asszony bűncselekmény áldozata lett.

A delmagyar.hu információi szerint az idős nőt bántalmazták.

Megtudtuk, hogy az idős asszony holttestére a menye talált rá a ház melletti fészerben. A nénit vidám természetű, sürgő-forgó asszonynak ismerték a szomszédai. A családtagok kedd óta nem tudtak beszélni vele, nem nyitott ajtót és nem vette fel a telefont sem. A szomszédok legutóbb hétfő este látták.

A rendőrség lezárta az áldozat házát Szatymazon. Fotó: Veréb Simon
A rendőrség lezárta az áldozat házát Szatymazon.
Fotó: Veréb Simon

Az ügyben a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja. Jelenleg is nagy erőkkel folynak a tanúkihallgatások, az adatgyűjtés és a beszerzett bizonyítékok szakértői értékelése - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a rendőrség.

Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. mérges 2010. április 30. 17:44
  „Kedves kisskata51 !

  Én kapirgálhatok, de hiába! Szerintem többen mennének dolgozni, akár másodállásban is - ráadásul kiváló diákmunka lehetőség is lenne - , ha rendesen megfizetnék a tisztességes és JÓ munkaerőt. Ugye viccelsz, hogy 300-350 ft elégséges egy olyan munkára amely kifejezetten egészségromboló. Télen 5 fokban güriznek, tocsognak a vízben 8-10 órát. Nyáron párás, vegyszeres 40 fokos melegben. Frankón kihasználják, hogy csak az megy hozzájuk a környékből aki végképp nem talál mást, vagy nem tud messzebbre bejárni dolgozni ( kicsi gyerek stb.) ! Ja és be vannak jelentve 8 órára ? Inkább ugye legyen tele a környék feketemunkás románokkal?!!!! Egyébbként remélem megszűnik a segély és lesz helyette hatékony közmunka!!!”
 • 43. noname00 2010. április 30. 13:50
  „Nem gondolom, tudom. És már kora reggel a cikk megjelenése előtt még hivatalosan nem közölt információkat adott ki. A helyszíni tudósításról nem tudok.”
 • 42. csakhogy 2010. április 30. 13:35
  „41. Gondolod ? így volt csak mert a borzalomról már reggel 9 körül írt ez csodálatos dM és ha jól emlékszem akkor helyszíni tudósításokat közölt.”
 • 41. noname00 2010. április 30. 12:34
  „Tudomásom szerint a nyomozásban résztvevőket köti a titoktartás a nyomozás érdekei miatt.
  Hogyan lehet az, hogy egy szatymazi nyomozó (aki résztvesz a nyomozásban) felesége csütörtök reggel, amikor még folyamatban voltak a kihallgatások, információkkal tudott szolgálni a falubélieknek?!”
 • 40. kisskata51 2010. április 30. 11:37
  „Mérges:
  Ha a magyar nem megy el dolgozni inkább segélyért áll sorba mit tehet a gazda, vesz fel vendégmunkást és kész.
  Milyen dolog az, hogy Apeh és a rendőrség szétnézhetne? A te házadat nem vetté ki albérlők vagy mi. Mindenki a saját háza táján kapirgáljon.”
 • 39. slyboy79 2010. április 30. 10:12
  „37. hozzászólás mérges 2010.04.30. 09:31

  Egyébként nálunk, Kisteleken is hasonló. A Kék Láng előtt, meg a buszmegállókban nagyon bandáznak, és keverednek a helyi cigányokkal, azok közül is a rosszabbakkal.
  Ismerősömék részt vettek a munkaerőközvetítésben :(:(:(, és mondta, hogy ezek nem az Erdélyi részről vannak, hanem a sokkal rosszabb Havasalföld és Duna-delta környékéről, ahol erősen farkas-törvények uralkodnak. Sajnos tényleg keveset fizetnek, és emiatt a legzülledtebbek jönnek, amin változtatni kell. Nehogymár nekünk kelljen félnünk a saját hazánkban...”
 • 38. slyboy79 2010. április 30. 10:08
  „<moderálva>

  :D Nagyon ciki, amikor már a palesztínok is elutasítják a Jobbikot. Szerintem ők is sejtik, hogy kik pénzelhetik ezt a politikai gyülekezést.

  Mikor gondolkoztok el rajta kedves Jobbik szimpatizánsok, hogy a pártotok nem az, mint aminek mutatja magát.
  94-ben a szadesz is szép dolgokat mondott, teljes elszámoltatás, bla-bla. Biztos a palesztínok is cionisták, meg zsidók, meg amerika pénzeli, bla-bla, a határontúli pártok is zsidók, az egyházak is zsidók, SŐŐŐT. Sólyom meg az amerikai elnök is zsidók!

  Majd az lesz a vicces, hogy ha az ujgurok képviselői is biztos zsidók, meg szemét muszlimok, legalábbis a kuruc.info szerint, a húzott szeükkel csakis zsidók lehetnek. Szerinttem meg Baló Gyuri és Balóné meg Pörzse csinálja az ellenkampányt a barátaiknak, mint ahogy azt a szadesz tette. de ideje lenne stratégiát váltani, és konkretizálni a problémát, legye az szoci, vagy jobbikos-rabbikus, vagy akár Dávid Ibolyka, vagy mittudomén hogyhívják Zázrivecz Gábor!”
 • 37. mérges 2010. április 30. 09:31
  „A napokban rettenetesen rossz arcú emberek szállásolták be magukat a szatymazi vasútállomás várójába. Közűlük az egyik- egy nagyon piszkos nő - már kora reggel túrta a buszmegállóban lévő kukákat és cigit kunyerált mindenkitől. Egyébként, tényleg rengeteg barnabőrű román dolgozik a fóliásoknál, a virágkertészeknél. A magyarok szerint azért, mert itt fizetik a legkisebb bért ( 300 - 350 Ft) a környékben.”
 • 36. slyboy79 2010. április 30. 09:16
  „34. hozzászólás kötekedő 2010.04.30. 08:29
  Tipikus liberális duma!!

  SSO arra akart kitérni, hogy alulról és felülről is olyanok gyilkolásznak, akiknek feljebb van az orra a fülénél, legalábbis az orrnyerge. Alulról sztem nem kell mondani, hisz egy idős hölgyhöz gusztus kell, hogy megerőszakolj, előtte jól megverd, majdan pedig az ehavi gyógyszerre szánt 6000 forintocskáját ellpod. Ezt mindenki tudja, hogy mifélék szokták. Magyarban a csóró és szegény, és galád ember nem csinál ilyet, az csak szimplán elveszi a pénzt, meg fenyegetőzik, "oszt" ennyi. Azt sem kell mondanom, hogy a pénzvilágot, ´vámszedést´, bankrendszert kik irányítják a középkor eleje óta( tudom, az európaiak parancsára, mert nekik nem lehet földjük), de akkori, az ő számlájukra megy a háború pénze, meg a mostani válságnak hívott pénzlopás, tőzsdei spekuláció.
  Tudom, mostmár nagyobb az átjárás a bizonyos társadalmi csoportok között, van a bankárok közt európai, magashomlokú emberek, a mezőgazdászok közt Kreinikker nevű, és a szegények közt Budai és Magyar nevű, de alapvetően mindenkit lehet valahova sorolni.

  Agip és kötekedő, azért arra kíváncsi lennék, hogy mit szólnál, ha épp a te nagyanyád 4000 forintját vennék el, és miután eltörték szegény 3 mészhiányos csontját, jól megerőszakolnák. Azután is védenéd őket?? Ezek nem a magyarországiak, hanem az attól is rosszabb havasalföldiek, besszarábiaiak, ahol még embereket is esznek.
  Ez nem rasszizmus, hanem egy megoldandó probléma, ami nem genetikai eredetű, hanem őket így nevelték, és pont ezt a nevelést lehet kiküszöbölni Böjte Csaba féle igen nemes és tiszteletreméltó emberekkel.
  Magyarországon ez a nehéz munka Orbánra vár, és mindenki tudja milyen nehéz lesz azokat munkába állítani, akiknek már az apjuk is munkanélküli volt, és a TV-ben(Halálos iramban, Bad Boys, Step up, stb.) csak azt látják, hogy az a menő, hogy rossz vagy, gonosz vagy, és semmibe veszed a másikat, elnyomod. Igen, ez amerikában van, és maradjon is ott. Nálunk legyen divat a kedvesség, udvariasság és férfias tartás, ilyen a magyar, nyakas de jóindulatú, és igenis ne akarjuk mindenben majmolni az amcsikat, mert az egy igen fiatal nép, igen fiatal társadalom, ott még ezután fog kialakulni, hagyomány teremtődni. Akiknek ott volt múltjuk, azokat kiírtották, vagy majdnem kiirtották , ők egy önzetlen és kölcsönös tiszteleten alapuló társadalom volt8gondolok itt az indiánokra).
  Ja és toleranciában 45-ig mi voltunk világszinten a legjobbak, megtürtük a cigányokat, zsidóket, befogadtuk az örményeket, németeket, szerbeket, ráhagytunk mindent az oroszokra, osztrákokra, még a törökök sem akartak bántani, csakhogy átengedjük európába, de mi kiálltunk a barátainkért(európai országok).
  Ezt senki nem köszöni meg, és a tv-n meg összes csatornán azt hirdetik, hogy mi gonoszak vagyunk, mert megvédjük magunkat, meg mi csak hangyák vagyunk a világban, nem pedig egy-egy pótolhatatlan lény.”
 • 35. anonimus65 2010. április 30. 09:02
  „Gyűlöletkeltés és uszítás nélkül,valamint pártállástól függetlenül,szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra a tényre,hogy Sándorfalván és Szatymazon előszeretettel alkalmaznak a gazdák fekete munkásokat a mezőgazdaságban.Ennek köszönhetően a környék hemzseg a <moderálva>,ha nem is ezek követték el a bűncselekményt,akkor sem ártana egy komolyabb ellenőrzés a rendőrség és az Apeh részéről!Nagyot szakíthatnának,személy szerint a környezetemben 4 olyan ingatlant tudok,ahol ezek el vannak szállásolva,vajon a ház tulajdonosa adózik az ingatlan bérbe adása után befolyt összegből?”
 • 34. kötekedő 2010. április 30. 08:29
  „Sajnos a sötét tudatlanság folyton elkezdi a cigányozást. Hát nem q.rvára mindegy, hogy milyen nációjú a tettes.
  SSO írta: "Nem azért haltak őseink a forradalmakban, háborúkban, hogy idegenek regnálást tűrjük, és idegenek öljenek halomra bennünket, rokonainkat!!!!
  Ha már a rendőrségre és törvényhozókra bízzuk a vezetést, akkor legalább a véleményünket kimondjuk!
  Ez a demokrácia..lebutítva neked Agip!"
  Milyen idegenekről írsz, akik uralkodnak felettünk és halomra gyilkolnak minket? Nevetséges. Demokrácia van, ahol mi választjuk meg az épp hatalmon lévőket a többség akaratával, akik csak azoknak idegenek, akik a kisebbséghez tartoznak.
  Az őseink meg nem értünk, hanem magukért haltak; nem tudhatták előre, hogy mi lesz jó nekünk és Te sem tudhatod, hogy majd a gyerekeidnek mi lesz jó.
  Továbbá a vélemény nyilvánítás szabad, de az uszítás és gyűlöletkeltés nem tartozik ebbe a kategóriába.”
 • 33. szilvi650219 2010. április 29. 22:25
  „szatyi! A 3. körzetben történt az eset. De talán ez lényegtelen, mert a néni háza nem magányosan állt, hanem igen közel vannak a szomszéd házak.Szomorú, hogy ilyen megtörténhet és ha igaz az erőszakoskodás , akkor uborkaszelővel darabolnám le a mocsoknak.Sajnos sok a vendégmunkás errefelé, mert ennyiért magyar nem dolgozik.Remélem érthető melyik nemzetre gondolok...”
 • 32. TrombiFrédi 2010. április 29. 21:13
  „A "tanyasi és a <moderálva> bűnözés kapcsolatai"!”
 • 31. TELSTAR 2010. április 29. 20:56
  „Kedves Agip! Küszöbön a kormányváltás. Már nem Gusztos, Drazsé, Bencze diktál...”
 • 30. antikos 2010. április 29. 20:41
  „Sajnos ez tipikus svéd bűnözés. Tessék fellapozni Dr. Tonhauser László Svédbűnözés című 1980-as évek közepén írt könyvét. Vagy Moldova Bűn az élet című munkáját... Már abban is leírja, hogy az ilyen jellegű elkövetésről jellemzően a svédek tehetnek...”
 • 29. CID 2010. április 29. 20:31
  „SSO ne akarjál már összezárni engem cigányokkal, szerintem a fityiszben, és jobbikban több a cigó, mint az álltalad említett két pártban. <moderálva>”
 • 28. CID 2010. április 29. 20:27
  „Szerintem, ilyen korban már megérdemelné az "idős nénit" vagy "nénit" .”
 • 27. SSO 2010. április 29. 19:08
  „23. hozzászólás AgiP 2010.04.29. 17:43
  "Ezt el tetszettek olvasni, akik itt ciganyoznak meg negereznek? Ugye nem. Moderalasra kuldeni! A demokracia az nem azt jelenti, hogy ugy beszelunk azokrol akiknel szebbnek, jobbnak es erosebbnek kepzeljuk magunkat, ahogy akarunk. Mindenkinek jar a tisztelet! Foleg, ha butasagokat irkalunk ossze hozzaszolas cimen. Talan a rendorsegre kellene bizni a talalgatast az elkovetoket illetoen, nem?"

  Ha már demokráciáról beszélsz, meg szólásszabadságról, tudd hogy mit jelent!

  Nem azért haltak őseink a forradalmakban, háborúkban, hogy idegenek regnálást tűrjük, és idegenek öljenek halomra bennünket, rokonainkat!!!!
  Ha már a rendőrségre és törvényhozókra bízzuk a vezetést, akkor legalább a véleményünket kimondjuk!
  Ez a demokrácia..lebutítva neked Agip!”
 • 26. szatyi 2010. április 29. 18:46
  „Azt azért jó lenne tudni, hogy melyik külterületen történt, már csak az óvatosság miatt is. Így sejtelmesen fogalmazva még a jó szándékú ember sem tud segíteni.”
 • 25. amata 2010. április 29. 17:58
  „Hát ez van.
  Elég szemét dolognak tartom, hogy idős, védekezni képtelen, magányos emberekre támadnak, és sok esetben meg is ölik őket. Vajon mit reméltek a gyilkosok? Milliókat az ágyneműtartóban?
  És az se jutott el a tudatukig, hogy lebukhatnak?
  Tökéletes bűntény nem létezik.
  Ha megtalálják őket szigorú büntetést kellene rájuk mérni.”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Modellmustra Bodri Krisztinával

A 2007-es Miss World Hungary győztese, Bodri Krisztina tegnap Szegeden válogatott fiúkat és lányokat újonnan alakult modellügynökségébe. Tovább olvasom