Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 14°C Még több cikk.

Négyoldalú együttműködési megállapodás született a Szeged- Csanádi Egyházmegye részvételével

A hallgatók megkapják azokat az alapvető általános biztonsággal, bűn-és balesetmegelőzéssel kapcsolatos ismereteket, amelyeket hasznosítani tudnak munkájuk során.
Dr. Kiss-Rigó László a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora, Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya és Dakos József rendőr dandártábornok, Csongrád megyei rendőrfőkapitány kézjegyével látta el azon hivatalos dokumentumot, amelyben a „Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek" címmel Szegeden és Szarvason indult kurzusok lebonyolítását vállalták.- írja a Police.hu.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu


Az együttműködési megállapodással lehetőség nyílik arra, hogy a Főiskola óvodapedagógus és tanító, valamint hitéleti szakos hallgatói, illetve mindazok, akik az egyházmegye plébániáin, a köznevelési, gyermekvédelmi, szociális, karitász intézményeiben vagy máshol végzik munkájukat, megkapják azokat az alapvető általános biztonsággal, bűn-és balesetmegelőzéssel kapcsolatos ismereteket, amelyeket hasznosítani tudnak munkájuk során.

A kurzus a gyakorlatban is megismerteti a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség munkáját, és mindazt, amit a szakszerű segítségük igénybevételéig is tenni kell a rászorulókért.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatásban és fejlesztésben erős a megye - 100 milliárd forint érkezett - A tépőzártól az innovációig

Kutatásban és fejlesztésben erős a megye - 100 milliárd forint érkezett - A tépőzártól az innovációig
Séta közben a kutya szőrébe ragadt bogáncs adta az ötletet a tépőzárhoz, amely mára az életünk része… Tovább olvasom