Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Nem tudni, kivel pótolják a Prodigyt

Még mindig nem tudni, ki lép fel a Prodigy helyett az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napokon. Mint megírtuk, törölte turnéját a Prodigy, az elektronikus zenét játszó brit együttes, miután 49 éves korában öngyilkos lett a csapat frontembere, Keith Flint.
A Prodigy állandó szereplője volt a magyar fesztiváloknak, augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon is felléptek volna. Ez lett volna a csapat 15. magyarországi koncertje. Jávorszky Ivántól, a fesztivált szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Kft. vezetőjétől megtudtuk, ilyen esetben a rendezvényszervezők az európai nagyvárosokban néznek szét, azt keresik, hogy a Prodigy fellépésének ideje, augusztus vége előtt, vagy után van-e olyan sztár, akit Szegedre tudnának csábítani.

Nevek említése nélkül Jávorszky elárulta, hogy egy jól ismert, amerikai világsztárral is tárgyaltak, de ő annyi pénzt kért, hogy azt nem tudták volna kifizetni. – Lett volna nagy név, de túl sokat kért – mondta a cégvezető. Hozzátette, gőzerővel keresik a fellépőt a Prodigy helyére, ezen egyszerre két csapat dolgozik párhuzamosan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiss-Rigó László: a teljes élet győzelme a húsvét - mindannyian az élet győztesei lehetünk

Kiss-Rigó László: a teljes élet győzelme a húsvét - mindannyian az élet győztesei lehetünk
Az egyházi vezetővel a húsvét lényegéről, a vallás és a hit fontosságáról beszélgettünk. Tovább olvasom