Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Óvatosan közlekedjen! Sűrű köd miatt 100 méter alatti a látótávolság Szegednél

Szentes és Hódmezővásárhely körzetében száz-háromszáz méter között alakul a belátható út hossza.
Sűrű köd miatt száz méter alatti a látótávolság Szeged térségében

Sokfelé havazik, köd és eső is nehezíti a közlekedést

Sokfelé havazik a Dunántúl nyugati, északnyugati részén, valamint a főváros és Székesfehérvár térségében, Fonyód és Dunaújváros környékén eső esik, míg az Alföld déli és északkeleti részén köd miatt korlátozottak a látási viszonyok - közölte az Útinform csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint az M7-es autópálya Székesfehérvár-Siófok közötti szakaszán latyakos a burkolat, a többi gyorsforgalmi útszakasz országszerte vizes, sónedves.

Télies útviszonyokra lehet számítani több alsóbbrendű úton Komárom-Esztergom, Somogy, Fejér és Nógrád megyében, továbbá a Tiszántúlon.

Sűrű köd miatt száz méter alatti a látótávolság Szeged térségében, míg Lenti, Szekszárd, Mohács, Szentes, Hódmezővásárhely, Gyomaendrőd és Mátészalka körzetében száz-háromszáz méter között alakul a belátható út hossza.

A hőmérséklet a Dunántúl nyugati részén mínusz 2 és plusz 2 fok között változik, keletebbre mínusz 10 és mínusz 3 fok közötti értékeket mérnek - írták.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentőautó-szimulátort kapott a szegedi egyetem orvosi kara

Mentőautó-szimulátort kapott a szegedi egyetem orvosi kara
Az ország első mentőautó-szimulátorát adták át tegnap Szegeden. Az SZTE ÁOK Szent-Györgyi Oktatási Épület aulájában, a Skills Központ bejárata mellett elhelyezett berendezés a helyszínre vonuló mentőautók pontos mása. Tovább olvasom