Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Szegedi lány a 12 döntős szépség között - ki lesz 2018-ban a Miss Balaton királynője?

A szegedi Kovács Kitti is harcba száll a koronáért.
Forró napsütésben álltak modellt a Miss Balaton gyönyörű döntősei. A profi fotózás helyszíne a festői szépségű Balatonfüred volt, ahol a tizenkét versenyző már gőzerővel készül a szombat esti fináléra. Ám mielőtt a zsűri meghozná döntését, a közönségen a sor, hogy letegye voksát kedvence mellett.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Miss Balaton döntőjét. Augusztus 4-én este kiderül, Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után kinek a fejére kerülhet a korona a tizenkét gyönyörű döntős lány közül. A látványos fináléra a versenyzők már napok óta a mentorok és tanácsadók segítségével készülnek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.

A koronáért a szegedi születésű Kovács Kitti is harcba száll!
Kovács Kitti
Kovács Kitti
– A zsűri a finálén látja majd először a versenyzőket, így ott kell a kisugárzásukkal és magabiztosságukkal lehengerelni őket. Éppen ezért a felkészítő táborban rengeteget gyakoroljuk a koreográfiát, hogy ott már ne a lépésekre kellejen koncentrálni – árulta el Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora, aki idén is végig a táborból segít a döntős versenyzőknek a felkészülésben. – Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy a továbbiakra is útmutatást adjunk nekik, így például protokoll órán megtanulhatják, hogyan viselkedjenek egy-egy rendezvényen, de a social media világában is igyekszünk nekik jó tanácsokkal szolgálni: mire figyeljenek, hogyan használják azt megfelelő módon.

A tizenkét lány a reggeltől estig tartó felkészülés mellett egy fotózáson is részt vett, ahol Vásony Anna és Ajkai Dávid profi fotósok kamerái előtt állhattak modellt Sugarbird ruhákban. A lányokról gyönyörű fotósorozat készült, kedvencére pedig bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Instagram oldalán elérhető applikáción keresztül és ezzel hozzásegítheti, hogy idén ő nyerje el a közönségdíjat.

A döntős versenyzők névsora:

Árki Dominika
Biró Barbara Cynthia
Bontovics Virág
Ceglédi Laura
Foczkó Dalma
Kovács Kitti
Ludman Fruzsina
Nagy Brigitta
Petri Beatrix
Sudár Bianka
Tóth Fruzsina
Tóth Lilla Hanna
A Miss Balaton 2018 döntősei (galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nemtörődöm lakosok miatt lakatolják a kukákat

A nemtörődöm lakosok miatt lakatolják a kukákat
A lakótelepeken kihelyezett szelektív konténerekből havonta 41,6 tonna tiszta hulladékot gyűjtenek be, ám az edényzeteket le kellett lakatolni a nemtörődöm lakosok miatt. Tovább olvasom