Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Szín5: holnapig fogadjuk a jelentkezéseket

Csongrád megye - Holnap lejár a határidő: szerda az utolsó nap, hogy fogadunk jelentkezéseket idei Szín5-ös kiadványunkhoz. Július 23-án jelentetjük meg az idei kitűnő tanulók tablóját egy 8 oldalas kiadványban, aki szeretne benne szerepelni, még elküldheti nevezését.
Ehhez nem kell más, mint egy nagy felbontású, színes arckép és a bizonyítvány másolata. A jelentkezést e-mailen várjuk a szin5@delmagyar.hu címre, de a nevezést le lehet adni ügyfélszolgálatainkon, illetve szerkesztőségünk postacímére is lehet küldeni. A kísérőlevélbe minden esetben kérjük írják bele a gyerek teljes nevét, iskoláját és osztályát.

Fontos, hogy aki e-mailen küldi nevezését, nézzen rá postaládájára, ugyanis sok, nem megfelelő minőségű fotót kapunk. Erről minden esetben értesítést küldünk, de ezek pótlására is csak a szerdai napig van lehetőség. Az ezután érkező pályázatokat már nem tudjuk figyelembe venni.

Nem csak a dicsőség miatt érdemes egyébként nevezni játékunkra. Azon beküldők között, akiknek van érvényes Délmagyarország-előfizetésük, vagy vállalják, hogy július hónapra előfizetik lapunkat, öt értékes díjat sorsolunk ki. Négyen a jövő tanévkezdéshez hasznos Délmagyarország-ajándékcsomagot nyerhetnek – szótárral, tornazsákkal, számológéppel és kulaccsal, fődíjunk pedig egy wellnesspihenés a szarvasi 4 csillagos Liget Hotelben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Letelepedtek a tanyán a menekültek

Indulatos, gyűlölködő hozzászólások sora követte Toroczkai László ásotthalmi polgármester bejegyzését, aki a Facebookon arról számolt be: migránsok beköltöztek egy lakott tanyára. Tovább olvasom