Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Téglát dobált az utcán, rugdalta a közjegyzői iroda ajtaját - előzetesbe kerülhet

Január 23-án a déli órákban érezte szükségét annak, hogy így vezesse le a feszültséget. Mivel visszaeső, előzetes letartóztatását javasolták.
A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta egy szegedi férfinak, aki 2018 januárjában, Szegeden, az utcán téglát dobott el, jelzőtáblába, ingatlan ajtajába rúgott.

A gyanú szerint az elkövető 2018. január 23-án, a déli órákban, megjelent egy szegedi közjegyzői irodánál, majd többször belerúgott az iroda ajtajába. Ezután a közeli térre ment, ahol egy téglát dobott át nagy ívben az utca túloldalára, amely a földet éréskor darabokra tört. A tégla becsapódásának egy-két méteres körzetében járókelők álltak, a tégla senkit nem talált el. A gyanúsított ezután tovább gyalogolt, majd egy közúti jelzőtáblába egy alkalommal beleütött. A gyanúsított több járókelőhöz is indulatosan szólt, akikben ez riadalmat keltett.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a garázdaság vétsége miatt folyamatban lévő nyomozásban a visszaeső gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt. A Szegedi Járásbíróság az indítványról a mai napon fog dönteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várható élettartam: Csongrád megye az élvonalban

Egészségesebbek vagyunk, így tovább élünk, ám a korösszetétel változásával nagyobb az eltartott idős népesség, miközben az aktívak aránya zsugorodik, terhük pedig nő. Tovább olvasom