Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Több program és újabb programhelyszín a SZIN Ice-on

Szeged - Új helyszínnel és új fellépőkkel bővül a december 29-től 31-ig megrendezésre kerülő fesztivál kínálata. Az óévet a Kispál és a Borz és a Quimby fogja búcsúztatni.
Az előzetes rendkívüli érdeklődésre való tekintettel a SZIN Ice szervezői úgy döntöttek, hogy újabb programhelyszínnel bővítik a dec. 29-30-31-én megrendezésre kerülő fesztivál kínálatát, és ha már bővítésről van szó, az a zenei felhozatalt is érinteni fogja. Ami nem változik: lesz nyáridézés a kedvenc hazai (fesztivál)zenekarokkal, hip-hop, valamint elektronikus bulik a „szakma" nagy neveivel, és persze korcsolyázás, minden mennyiségben.

Ami a programhelyszínek bővülését illeti: az előzetesen meghirdetett 20X60 méteres sátor mellé egy újabb, 20X30 méteres zenei helyszín kerül felállításra, amely a Borsodi Malátabár nevet viseli. Ebben a sátorban kapnak helyet a nyári fesztiválok hangulatát felidéző zenekarok, így többek között a PASO, a 30Y, Zagar és az Undergorund Dívák, valamint és a Balkan Fanatik. Az Anima Sound System egy igazi csemegével érkezik, Anima DJ’s néven.

A Quimby együttes

A másik, Pepsi Ice nevű sátorban a hip-hop és az elektronikus zene kedvelői örülhetnek igazán az első két nap programjának. Itt lép fel ugyanis a nagy durranásnak ígérkező, hip-hopot jazz-zel vegyítő New York-i Guru’s Jazzmatazz formáció, az elektronikus műfaj képviseletében pedig a brit sztár dj, Dave Seaman és a szerb Marko Nastic is a lemezjátszók mögé áll.

Ami program szempontjából a legnagyobb változást jelenti, az a szilveszter. Dec. 31-én 3 igazi SZIN-kedvenc érkezik, hogy a SZIN Ice közönségével búcsúztassa az óévet. A Honey B zenekar indítja a sort, majd jön az idei évben 20. születésnapját ünneplő Kispál és a Borz. A zenekar az elmúlt két évtized legjobb dalaiból válogat, ami igazi különlegességet ígér még a legszakavatottabb rajongóknak is.

Ezt követően az ország egyik legjobb koncert zenekara, a Quimby érkezik a színpadra. Ígéretük szerint mindenkinek felejthetetlen élmény lesz az óévbúcsúztatás.

Látványtervek

A 2008-as évbe átlépve a SZINezd újra című sláger megálmodója, a Magna Cum Laude zenekar lép a porondra. Koncertjük után a nosztalgiáé a főszerep. A Rádió88 sláger partijában Dj Mark „vezényel", és a legjobb házibuli zenéket hozza el a táncolni vágyó szilveszterezőknek.

A SZIN Ice hangulatát leginkább meghatározó 3. programhelyszín, a jégpálya természetesen mindhárom nap nyitva áll a SZIN Ice közönsége előtt. Koncertek helyett azonban izgalmas és speciálisan jéghez kapcsolódó sportprogramokkal várja a nagyérdeműt. A zene persze innen sem hiányozhat, hiszen dec. 29-én az Ice Bar Chill Out party ígér nagy bulit a kilátogatóknak, míg 30-án a soul és a funky kedvelői örülhetnek, hiszen a Soul a Funky nevű táncos programmal a szervezők az ő kegyeiket keresik.

További információk megtekinthetők a rendezvény honlapján: www.szin.org

Jegyinformáció:

Jegyek a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu) és Szegeden, a Belvárosi Moziban (Vaszy Viktor tér 3.) kaphatók. A vásárlás készpénzzel és üdülési csekkel is lehetséges. Elővételi lehetőség 2007. dec. 28-ig!

Bérlet:

Elővételben: 6500 Ft
Helyszínen: 7500 Ft

Napijegy:

1., 2. nap elővételben: 2500 Ft
1., 2. nap helyszínen: 3000 Ft
3. nap (szilveszter) elővételben: 3500 Ft
3. nap (szilveszter) helyszínen: 4000 Ft

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Film készült a szegedi Palánkról

Szeged - Közös filmet készített a szegedi Palánk történetéről Szincsok György szerkesztő-riporter és… Tovább olvasom