Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Új ágyat hozott Boginak a Mikulás

Új ágyat hozott Boginak a Mikulás
Szeged - Ágyat, párnát, takarót és füzeteket ajándékozott szerdán Licsicsányi Boglárkának a Metalcom Zrt. vezérigazgatója, Rákosa Gábor Gergely. A szentesi cég eldöntötte, tanulmányainak befejezéséig támogatni fogja Bogit és családját.
A vezérigazgató azt kérte Licsicsányiéktól, hogy szóljanak, ha bármire szükségük van, szívesen segítenek, mert meggyőződtek arról, hogy jó helyre kerül a támogatásuk.

Erre az alkalomra eljött a cég vezető munkatársaival együtt Csontos-Dér Veronika gyógypedagógus, a Látássérültek Dél-alföldi Egyesületének elnöke, a civil szervezet is segíti Bogit. Az ágyat most jelképesen adták át: az majd abba a szegedi önkormányzati bérlakásba kerül, ahová hamarosan átköltözik a család. Bogi édesanyjától, Licsicsányiné Oláh Zsuzsannától úgy tudjuk, december 11-én írják alá a szerződést a szegedi önkormányzattal. Bogi egy szép karácsonyi verssel köszönte meg az ajándékokat.
Fotó: Karnok Csaba
Bogi karácsonyi verssel köszönte meg az ajándékot. Fotó: Karnok Csaba

Bogiról lapunk több alkalommal is írt: ikertestvérével együtt koraszülöttek voltak, neki háromnapos korában le kellett vágni a jobb lábát. Lapunk Lapcom Média Alapítványa és olvasóink adományai segítettek abban, hogy az élete könnyebb legyen. Most 8. osztályos a Fekete István Általános Iskolában. Budapesten fog tovább tanulni, a mozgásjavító szakközépiskolában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfél év börtönt kapott a járókeretes kifosztója

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen bűnösnek mondta ki K. I. vádlottat kifosztás bűntette miatt, ezért 1 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte. Tovább olvasom