Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Vasúttorlaszt építettek a szegedi Rókusi pályaudvarnál

Szeged - Múlt hét szerdán a kora esti órákban a szegedi Rókusi pályaudvarnál az átmenő fővágányon ismeretlenek talpfákból, betondarabokból és téglából emeltek akadályt, amelynek a Békéscsaba felé közlekedő Interpici vonat nekiütközött.
Az akadály kb. 40-70 cm-re emelkedett a sínek fölé, amely a vonatot nem tökte el a vágánytól, hanem az ütközéskor összetört. A baleset során a mozdony pályakotró része horpadt be, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset körülményeinek tisztázása érdekében várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény körülményeiről, a torlasz építők kilétéről érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen munkaidőben a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) lehet, telefonon pedig a 62/562-400-as szám 12-75-ös, vagy 14-37-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

Olvasóink írták

  • 1. asdfghfj 2007. november 19. 23:01
    „Aki ezt tette ,elgondolkodhatna azon mi lett volna, ha esetleg az ő ismerőse ,vagy rokona ül a vonaton ,és kerül bajba az ilyen elmebeteg kártevő miatt.Tégy 1 szívességet és fordulj fel,de lehetőleg minél nagyobb kínok között.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenkét évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt

Szeged - A gyermekbűnözés visszaszorítása, illetve hatékonyabb kezelése érdekében a büntethetőségi korhatár 14 évről 12 évre való csökkentését támogatja Horányi Miklós. Tovább olvasom