Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Rubint Rékánál elszakadt a cérna - ezzel a fotóval üzent az őt kritizálóknak

Ha az utálóim is engem lesnek, akkor valamit azért csak jól csinálok? - fakadt ki a fitneszlady.
Ritka pillanat, amikor a mindig mosolygós, derűs természetű Rubint Rékánál elszakad a cérna és odaszúr az őt kritizálóknak. Ismert emberként ugyanis őt sem kíméli a nagyérmedű, és naponta kap hideget-meleget – írja a Bors.

Távol az itthoni fagyos havas tájtól, a napsütötte Maldív-szigeteki Alakreform táborában azonban a minap elérkezettnek látta a pillanatot, hogy kiálljon magáért, és keményen kiossza utálkozóit. Instagram-oldalán egy szexi kép kíséretében tudatta mindenkivel, hogy hibátlan popsija nem photoshop, hanem a kerek valóság.

A Bors utolérte Rékát a szigetországban, aki lapnak sem rejtette véka alá véleményét.

– Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert "fenékemelős" bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet – mondta a Borsnak Réka

A fitneszlady elfogadja, ha valaki nem kedveli, de rajongói miatt fontosnak érezte, hogy felszólaljon. A Bors hasábjain keresztül is üzent azoknak, akik csak bántani tudják: – Szerintem először mindenki álljon meg a tükör előtt, és nézzen szembe a valósággal. Soha életemben nem bántottam senkit, mindig az motivált, hogy segítsek. Lehet példát venni erről, vagy el lehet jönni, és végigcsinálni a kilencvenperces óráimat, vagy utazási irodákat megszégyenítő, hatvan- fős tábort szervezni az Indiai- óceánra.

Réka szerint a gonosz embereknek szembenézni önmagunkkal milliószor nehezebb, mint leadni a túlsúlyt.

Ide kattintva megnézheti, milyen gyönyörű Maldív-szigeti fotóval üzent az irigyeinek Rubint Réka! >>
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordbevétellel mutatkozott be egy hazafias háborús orosz film

Rekordbevétellel mutatkozott be egy hazafias háborús orosz film
A T-34 című alkotás egy hazájáért harcoló szovjet katona történetét idézi fel. Tovább olvasom