Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Tökéletes insta fotót akart a lány, cápatámadás lett belőle

Cápaetetés közben akart a vízben fotózkodni.
Katarina Miamiban tanul, szeret búvárkodni és szörfözni, hozzászokott a víz közelségéhez, és a benne élő állatokhoz. Nyaralása alatt egy tökéletes Instagram fotót akart csináltatni barátjával egy cápákkal teli részen. - írja a BBC.

Katarina és a barátja egyébként a Bahamákon nyaralt, és ott helyi látványosságnak számít a cápaetetés. Ilyenkor van, hogy valaki bemerészkedik az állatok közé, mivel úgysem rá figyelnek.
 
fotó: BBC
fotó: BBC


Mikor hátradőlt a vízen, a karjánál fogva lerántotta egy cápa, viszont sikerült hidegvérrel kezelnie a dolgot. Kiszabadította magát, felemelte a kezét, nehogy a többi cápa kiszagolja a vért a vízben, és marokkal rászorított a sebre, majd kisétált. Az eseményeket barátja végigfotózta.
 
Fotó: BBC
Fotó: BBC
Fotó: BBC
Fotó: BBC

A karjában maradt némi cápafog törmelék, de lefertőtlenítették, majd összevarrták a sebeit. A lány szerint ha valaki elveszti a fejét, csapkod és sikítozik, az csak rosszabbra fordítja a helyzetet.
 
Fotó: BBC
Fotó: BBC

A képekre sok negatív, rosszindulatú hozzászólást kapott. Katarina szerint amit csinált, azzal nincs semmi baj. Szereti a tengert és tiszteli, a benne lévő élőlényekkel együtt.

Azt sem tudjuk megjósolni, hogy embertársunk mit tesz a következő pillanatban, nehogy az állatok. Legközelebb kétszer meggondolom, csinálok-e ilyet, de nem rémített el az eset.

- mondta Katarina a BBC-nek.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb kibertámadás Németországban

Újabb kibertámadás Németországban
Több német médiavállalat és egy vegyifegyver-kutatással foglalkozó szervezet vált újabb kibertámadás… Tovább olvasom