Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Eljött a vasárnap este, mutatunk egy igazi tahó parkolást - fotó

Ezen a szép szegedi járdán épp nem jár senki - eztán meg nem is fog, gondolhatta a sofőr.
Olvasó-tudósítónk úgy véli, az illető, aki letette a járművét ezen a szegedi járdán, paraszt módra parkol, és nyilván nem a földművesi értelmében használta a szót. Ha az lenne a cél, hogy ne lógjon le a járdáról, azt mondanánk, a lehetőségekhez képest jól sikerült, de így csak tahó a parkolás. Évszázadok óta használunk már járdát, lassan meg kellene tanulni, mire való.
Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trolitolással indult a reggel Szegeden: a Bakay-n és a Bartók téren is az utasok segítettek a járműveken - fotók

Trolitolással indult a reggel Szegeden: a Bakay-n és a Bartók téren is az utasok segítettek a járműveken - fotók
Ha jön a baj, akkor jön rendesen: két trolinak is nehezen indult a reggele szerdán. A Bartók téren… Tovább olvasom